Konya’daki 338 Şubede yüzde 30 İndirim Yapıldı! Marketlerde Fiyatı 129 TL’ye Kadar Düştü!

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’daki 338 Şubede yüzde 30 İndirim Yapıldı! Marketlerde Fiyatı 129 TL’ye Kadar Düştü!
Konya’da 338 şubesi bulunan market zinciri, fiyatları düşürdü. %30’a varan indirimle gıdadan, temizliğe pek çok üründe indirim devam ediyor. 129 TL’lik ürünü görenler kapış kapış alıyor.

Mart ayının ilk günlerinden itibaren BİM, müşterilerini heyecanla beklenen yeni indirim kampanyasına dair bilgilendirmeye başladı. 16 Mart Cumartesi gününden itibaren geçerli olacak bu kampanya, elektrikli bisikletlerden epilasyon cihazlarına, TV ünitelerinden cep telefonlarına, çeyiz paketlerinden elektrik süpürgelerine kadar pek çok çeşitli ürünü kapsıyor. BİM'in önceki günlerde yayınladığı katalog, müşteriler tarafından büyük bir merakla karşılandı. Söz konusu kataloğun yayınlanmasının ardından, ürünler ve fiyat listelerine dair detaylı araştırmalar yapılmaya başlandı.

Konya'da 338 Şubesi Bulunuyor

BİM, Konya'daki 338 şubesi ile hizmetlerine eksiksiz devam ediyor. Pek çok ilçemizde onlarca şubesi bulunuyor. İndirimli ürünler, düzenli olarak paylaşılan aktüel ürünler kataloglarında yer almakta. Haberimizde ürünlerin fiyatları mevcuttur.

 bim 15 MART

BİM 16 Mart Cumartesi İndirimli Ürünleri

Yayınlanan kataloga göre, BİM'de 15 Mart'tan itibaren müşterilerle buluşacak olan ürünler arasında Dijitsu 50" UHD Google TV 10.999 TL, Senna 43" Frameless Full HD Google TV 6.899 TL ve HP Victus i5 Gaming Laptop 27.999 TL gibi teknoloji harikaları yer alıyor. Ayrıca, HP Tank Yazıcı 5.799 TL, Arnica Köpüklü Otomatik Türk Kahve Makinesi 999 TL, Arnica Blender Seti 1.199 TL gibi ev elektroniği ürünleri de dikkat çekiyor.

Kumtel markasının dijital yağsız Airfryer'ı 2.099 TL, inox tost makinesi 1.499 TL, davlumbaz ve vakum makinesi ise sırasıyla 899 TL fiyat etiketleriyle öne çıkıyor. Küçük ev aletlerinde de Fakir 4'ü 1 arada Çeyiz Paketi 3.999 TL, Arnica Elektrikli Süpürge 2.699 TL gibi cazip fiyatlar göze çarpıyor.

 bim 15 MART

Cep telefonu ve teknolojik aksesuarlarda, VIVO V16 4.499 TL, Heifer Şarjlı Süpürge 3.999 TL, Polosmart Duvar Şarjı 179 TL ve Polosmart Akıllı Bileklik 249 TL gibi ürünler özellikle teknoloji meraklıları için oldukça ilgi çekici.

Ev tekstili ve mutfak eşyalarında ise Molinella Çift Kişilik Nevresim Takımı 729 TL, Çift Kişilik Battaniye 219 TL, Benante Kahvaltı Seti 399 TL, Naturalove Bambu Sunum Ürünleri 139 TL gibi ürünler, evinizi güzelleştirmek ve daha konforlu hale getirmek için sunuluyor.

Temizlik Seti 129 TL'ye Düştü!

Konya'da BİM'in aktüel ürünler kataloğunu incelediğimizde, temizlik setinin fiyatı 129 TL'ye kadar düştü. Bu indirimden yararlanmak isterseniz bir sonraki aktüel duyurusuna kadar BİM şubelerine gidebilirsiniz.

  • #bim #bim indirimli ürünler

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER