Türk kahvesi bu seferde şaşırttı! Şampuanınıza Türk kahvesi dökünce meğer ne oluyormuş

- Güncelleme Tarihi:

 Türk kahvesi bu seferde şaşırttı! Şampuanınıza Türk kahvesi dökünce meğer ne oluyormuş
Türk kahvesi çok sık kullandığımız bir içecek türüdür. Genellikle akşam yemeklerinden sonra içilen bir bardak Türk kahvesi günün yorgunluğunu ve stresini büyük ölçüde alır. Fakat Türk kahvesinin saça iyi geldiğini biliyor muydunuz? Bu mucizevi bilgiyi duyunca koşarak denemeye gideceksiniz. İşte Türk kahvesi saçta ne işe yarar, Şampuanın içerisine Türk kahvesi neden konulur? İşte merak edilen o haber…

Türk kültürünün vazgeçilmez içeceklerinden biri olan Türk kahvesi yine şaşırtmaya devam ediyor. Hem sağlıklı hem faydalı olan Türk kahvesinin telveleri bile fayda sağlarken saça da fayda sağladığını biliyor muydunuz? Şampuanınıza eklenen Türk kahvesi bakın nasıl etki veriyor?

Saç bakım malzemelerini çeşitli yerlerden ve farklı markalar seçerek kullanabiliyoruz. Buda ne yazık ki bazen saçta ve deride alerjik reaksiyonlara sebep olabiliyor. Fakat Türk kahvesini şampuanınıza koyduğunuzda doğal yolla bakım malzemesi edinmiş oluyorsunuz.

ŞAMPUANA TÜRK KAHVESİ EKLEMENİN FAYDALARI NELERDİR?

Saçtaki yağlanmayı ortadan kaldırır

Saça sürülen Türk kahvesi Saçın derisindeki yağ hücrelerini azaltır. Ve yağlanmanın önüne geçer. Yağlı ve çok sık yağlanan saçlardan kurtulmak isteyenler şampuanına kahve koyabilir.

Saçtaki kepekleri yok eder

Türk kahvesinin içerisinde kafein bulunur. Ve buda kan dolaşımını hızlı bir şekilde çalıştırır ve saç derisini rahatlatmaya kavuşturur. Eğer saçınızda pul şeklinde dökülmeler varsa ve saçlarınız çok sık kepekleniyorsa Türk kahvesini mutlaka denemelisiniz.

Türk kahvesi saçları hızlı uzatır

Türk kahvesinin içerisinde bulunan kafein saçların hızlı bir şekilde uzamasını sağlar. Ve saç köklerini güçlendirir.

Eğer saçınızın uzun ve hacimli görünmesini istiyorsanız Türk kahvesini deneyebilirsiniz.

Türk kahvesi saça dolgunluk verir

Türk kahvesinin içerisinde bulunan kafein saçları besler ve dolgun bir görünüme kavuşturur. Eğer saçlarınız uzamıyor ve sürekli kısa kalıyorsa sizde bu görüntüden rahatsız olup saçlarım dolgun görünsün diyorsanız Türk kahvesini mutlaka denemelisiniz.

(Sibel Elmas)

 

  • #kahve #kahve faydaları #şampuanın içerisine kahve koymak

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER