Yaralanan acemi kasap: İnekte bir şey yok ama bizim atardamar kesildi

- Güncelleme Tarihi:

 Yaralanan acemi kasap: İnekte bir şey yok ama bizim atardamar kesildi
Samsun’da kurbanlık keserken kendilerini yaralayan kasaplar, hastanede tedaviye alındı. Elinde kesik oluşan Tuğrul Akar, “İnekte bir şey yok ama bizim atardamar kesildi” dedi.

Samsun'da kurbanlık keserken kendilerini yaralayan acemi kasaplar, hastanelerin acil servislerine başvurdu. Büyükbaşın bağlı olduğu kancadan düşmesiyle bacağı kırılan, elini, kolunu ve bacağını ve yaralayanlar, hastanede tedaviye alındı.

Büyükbaşı yıkarken ipin elini kestiği Durmuş Gürbüz,

"Parmak uçlarımda kırık oluştu. Ben 1982'den beri kurban kesiyorum, bu ilk kazam ve son olacak inşallah” diye konuştu. Amcası kurban kesmek isterken yanlışlıkla elinde kesik oluşan Tuğrul Akar ise, "İnekte hiçbir şey yok ama bizim atardamar kesildi. Kurbanda bir şey yok, kurban ben oldum. Şahdamarım da kesilse kurbana yardım edeceğim” dedi. 

 

Kaynak: DHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER