TÜMOSAN Konyaspor, Teknik Direktörlük görevi için İlhan Palut ile 1,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.
İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza törenine, Başkanımız Sayın Ömer Atiker ile yönetim kurulu üyelerimiz katılım sağladı. Gerçekleştirilen törende İlhan Palut, kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
KARAKTERLİ VE MÜCADELECİ FUTBOL VURGUSU
İlhan Palut hocamızın, Konya'nın futbol tutkusunu Büyük Konyaspor Taraftarı'nın coşkusuyla birleştirerek; sahada son düdüğe kadar mücadele eden, vazgeçmeyen ve karakterli bir oyun anlayışını takımımıza yansıtacağına olan inancımız tamdır.
KONYASPOR AİLESİNE HOŞ GELDİN
Sayın İlhan Palut ve değerli teknik ekibine kulübümüze hoş geldiniz diyor, Konyaspor'umuzda üstün başarılar diliyoruz.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
IB
İzmirde bir Konyalı
2 saat önce
Göztepe ye bir hoş geldin yenilgisi o olmaz ise beraberliği tatırılır inşallah.
Cevapla
Begen (0)
Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”