NUR TOPU GİBİ!
Dün gece vakarlı Müslümanlar mumla arandı.
NOEL BİZİM NEYİMİZ OLUR? YILBAŞI BİZİM NEYİMİZE?
Ayaz Ata ve Nardugan
Yeni Yıl Dilekleri Tutarken, Kimleri Hâlâ Hayatımızda Tutuyoruz?
ÖZGÜR ÖZEL FETVA VERİRSE…
Müfredat, Rotasyon ve Kalite
YILBAŞI KUTLANABİLİR Mİ?
Yüksek faiz maliyetleri ekonomik bir kâbus haline geldi
“Canlı Yayında Konuşur Gibi” Konuşabilmek
KÜRESEL GÜÇLERİN ELİNDEKİ SİHİRLİ GÜÇ, BİLİM
Veeeee nihayet! Güzel futbol güzel sonuç…
SEVDALISIYIZ
Bahanesiz Maçtan Hüsran Çıktı
AHLAK VE VİCDANIN SESİ MISIRLI YAZAR MUSTAFA LUTFİ EL-MENFALUTİ
CUMHURİYET OLMASA BİZ OLMAZ MIYDIK?
EĞİTİMDE BİR MİLAT BAŞLAMALI MI?
SAĞLIK BAKANINA MEKTUP
11. YARGI PAKETİNE LGBT’DE EKLENMELİ
Samsunspor ders verdi, Konyaspor izledi…
Milletin ekmeği ile oynamayın! Konya’da ekmek neden zamlandı?
Musluktan Akan Yalanlar, Akmayan Sular
Tarihimizde en çetin mücadelelerini verdiğimiz Ruslar bu kez Ukrayna'ya savaş açtı. Gerekçe olarak NATO'un yayılmacı politikasına karşı bir tepki. Ama asıl nedeni tabi ki de bu değil. ABD taktiği olarak bilinen önce isnat sonra ispat. İspat olmasa da olur! Putin her gün bir şeyler konuşuyor. Tarihi pencereden bakınca bu topraklar Rusya'nın hakkıymış! Tarihi pencereden biz bakacak olsak Ortadoğu'dan, Balkanlara, Afrika'dan Kafkaslara kadar girmemiz gerekiyor. İşin özü her zaman olduğu gibi dertleri yeraltı kaynakları. Batı'da ki ABD'nin derdi neyse Doğu'da ki Rusya'nın derdi odur. Ülkeler şunu öğrenmedi. Ne ABD'ye, ne Rusya'ya asla güvenmemelisiniz. Dünyanın ekonomik sistemini elinde tutanlarla her daim silahını gösteren iki süper güç! Dünyanın bu adaletsiz düzeninden ikisi de iyi besleniyor. Dünya çok ciddi bir ekonomik sınavdan geçerken böyle bir savaşın yaşanması sıkıntıları daha da büyütecektir. Rusya'ya yapılan yaptırımların mutlaka bize olumsuz dönüşleri olacaktır. Savaşın kazananı olmaz diyoruz ancak Rusya uzun vadede kazanmayı amaçlıyor. Belki 10 yıl, belki 20 yıl ancak topraklarına kattığı bölgelerde ki maden yatakları Rusya'yı ihya eder mi bilinmez. Böyle bir süreçte başta ABD olmak üzere Batı'nın gereken hamleyi yap(a)maması diğer ülkeleri de endişelendiriyor. Öyle ya arkasına Batı'yı aldığını sananlar bir kez daha acı gerçekle yüzleşti. Kendi çıkarı olmayan hiçbir işe el at(a)mayan Batı'nın bana göre çöküşü yakındır.
Bu savaşın kaybedeni her zaman ki gibi kadınlar ve çocuklar olacak. Ölen askerlerin aileleri olacak. Sayılar verilmeye başlandı. Şu kadar asker öldü, şu kadar sivil. Bugün Suriye'de ki bir kadın ve çocukla Ukrayna'da ki bir kadın ve çocuğun hiçbir farkı yok. Mazlum her zaman mazlumdur. İçinde bu acıyı hissetmeyenlerin insanlığını sorgulamaları gerekiyor. Sosyal medyada en aşağılık esprileri yapabilenler insanlığını çok daha fazla sorgulamalı.
BİR LİDERİN ÖLÜMÜ
İnsanlığa hizmeti Allah'a hizmet gören büyük lider Necmettin Erbakan'ın vefat yıl dönümüydü dün. Bizlere bıraktığı fikir mirasına sahip çıkmaya, Hakk'ın sedasını haykırmaya ve ömrünü verdiği mücadeleyi sürdürmeye devam edeceğiz. Rahmet olsun.
BİR LİDERİN DOĞUŞU
Bazı insanlar Dünya'ya gelişleriyle bir hikâyenin kahramanı olurlar. Yaşadıkları, yaptıkları, fikirleri, mücadeleleri ilham kaynağı olur. Türkiye'nin başarı hikâyesini yazan lider Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü vesilesiyle bir kez daha dualarımızda yer verdik. Ömrü uzun ve bereketli olsun.
AKLIMIZDA DELİ SORULAR!
HELE KAPTAN BİR ÇIKSIN SAHAYA
BAŞKAN KILIÇDAROĞLU!
MASANIN KAZANANI - KAYBEDENİ
AYNI HİZADA DEĞİLİZ!
BAŞKA DEPREMLER YAŞIYORUZ!
HEPİMİZ İMTİHAN EDİLDİK
DOKUNACAKLAR!
NATO’YA ALMAYALIM
HDP YEDEK LASTİKLERİ