Merkez Bankasının Önceliği Enflasyon
HAYATIMIZI NASIL GEÇİRİYORUZ?
MİLLİ GÜVENLİK KONFERANSI: YENİ TÜRKİYE YÜZ YILI STRATEJİK DİNAMİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ
İLAÇTA BAĞIMSIZLIK EN AZ SAVUNMA SANAYİİNDEKİ BAĞIMSIZLIK KADAR ÖNEMLİDİR
SORMAZLAR MI???
Necmeddin Kübra Uluslararası Sempozyumu ve Ebu Reyhan Biruni Ürgenç Devlet Üniversitesi
BİD’AT VE HURÂFELERİN KÖKENİNDE CEHALET VE İHANET YATMAKTADIR
Zorunlu Eğitimi Kaldırdıktan Sonra Ne Olacak?
YAZMA ESERLERİN İZİNDE: KONYA’DAN DÜNYAYA UZANAN BİR HAFIZA KÖPRÜSÜ
EN İYİ ARKADAŞIM
Beni Seviyorsanız Resulümün (s.a.v.) Ahlakını Kuşanın! (3/31)
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
Yeni Konya bu şehrin kendisidir.
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
28 Şubat’ın Sivil Kahramanına Veda
TÜRKİYE – NATO ARASINDA SON VE BÜYÜK FİNAL
SAHİBİNİ ARAYAN MADALYA
AKŞAM OLMAKTA
ÇOCUK VE HAYAT - Çocuklar neden içine kapanır?
Sarı Lacivert Kemer
Konya’ya Bahar Geldi
İnsana İyi Gelen Melodiler
5816 KALDIRILMALI MI?
Samsunspor karşısında deplasmanda alınan galibiyetten sonra Konya'da önemli oyuncuları eksik Sivasspor karşısında Konyaspor'dan beklenti galibiyetti.
Maçın başlamasıyla sahada etkisiz; dengesiz ve dağınık bir mücadele sergilenmeye başladı. Kalitesi düşük bu görüntü ilk yarı boyunca devam etti.
Galibiyet için Konyaspor'un gol atması gerekiyordu. Gol için ise pozisyon üretmek. Pozisyon üretmekte ise hiç etkili olamayan Konyaspor... Bunun ana nedeni ise pozisyon üretmede en etkin ana mevkide oynayan Aleksiç gibi etkisiz ve takımın oyununu olumsuz etkileyen ve haftalardır aynı görüntüyü sergilemesine rağmen sahada olmaya devam eden bir futbolcunun oynuyor olmasıydı. Geçen sezon benzer görüntüde Cicaldau vardı bu yıl Aleksiç aynısı. Geçen sezon Cicaldau'nun oynamasındaki ısrarı anlayamamıştım bu sezon da Aleksiç'in oynatılmasındaki ısrarı anlayamıyorum. Geçen sezonki ısrarın sonucundan da mı ders çıkarılmaz işin bu yönünü anlayabilmek ise en güç olanı.
İkinci yarıda ilk yarının tersine pozisyonların üretildiği ilk yarıya göre daha hareketli kalitesi artmış bir oyun sergilendi.
İkinci yarıda Konyaspor'da ki bu değişimin ana nedeni Aleksiç'in oyunda olmamasıydı. İkinci yarıdaki bu değişim Konyaspor'un bu sezon akan oyunda pozisyonlar üretebildiği bölüm olması açısından önemliydi. Her ne kadar galibiyet getirmese de değerliydi.
İkinci yarıdaki değişimi teknik direktörün oyunu okuması ve gerekli müdahaleyi yapması olarak görmekten çok başlangıçta yanlış oluşturulmuş takımın düzeltilmesi yanlıştan dönülmesi olarak görüyorum. Bu yanlıştan dönüş devam edecek mi yoksa Aleksiç oynamaya devam edecek mi merak ediyorum.
Keyta ise oynadığı dakikalarda Konyaspor'un yıllardır beklediği futbolcu görüntüsü verdi. İzlemesi zevk veren bu görüntü sezon boyu devam ederse Konyaspor'a büyük katkısı olacaktır.
Galibiyet iki açıdan önemliydi. Biri Samsunspor galibiyetini anlamlı hale getirmek ve istikrar yakalayıp kazanma alışkanlığı oluşturmaktı.
İkincisi ve oldukça önemlisi ise geçen sezon oluşan kırılganlık ve umutsuzluk duygularının üzerimizden atılmasının yolunu açacak galibiyet olmasıydı. Konyaspor'un kısa zamanda çok puan toplayıp geçen sezonun etkilerinden kurtulmasına fazlasıyla ihtiyaç var ve ilk altı haftada fırsatlar ıskalandı.
Bu maçta galibiyet gelmese de ikinci yarısında oynanan oyun üretilen pozisyonların bu sezon ilk kez gerçekleşiyor olması değişim ve gelişimin işaretleri olması açısından Konyaspor adına önemli kazanımdı.
Selam ve dua ile...
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Yolun Sonu Kupa Olsun
İlk Yarıdaki Coşkulu Oyunla
Heycanlandıran Bir Gonçalves İzledik
Konyaspor’un Konforu Antalyaspor’un Stresi
Zor Maç Kolay Kazanıldı
Puanın Önemli Olduğu Haftalar
Konyaspo’dan Görkemli Galibiyet
Galibiyet Yok Ümitler de Bitti
Galibiyet Yine Yok ama Çok Yakın