RAMAZAN’DAN BAYRAMA BİR AYLIK TERBİYE BİR ÖMÜRLÜK DİRİLİŞ
ÇANAKKALE’Yİ HATIRLAMAK
AK Parti Neden İvme Yakalayamadı?
Dezenflasyon programından taviz yok
ŞEKER DEĞİL, ŞÜKÜR BAYRAMI
RAMAZANDAN İSTİFADE EDEBİLMEK
Alaeddin’den Mevlânâ’ya Ramazan Yürüyüşü
ÜNLÜ EDELİM
KONYA’DAN NEVÂÎ VİLAYETİNE TİCARİ YATIRIM FIRSATLARI VE KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
Kalem, insanın dünyada bıraktığı en uzun ve kalıcı ayak izidir
Gündem Değil, Vicdan Örtülüyor
Epic Fury: Ortadoğu’da Jeopolitik Bir İntiharın Anatomisi
Konyaspor’dan müthiş dönüş… Futbolu işte bunun için seviyoruz.
İran Çetin Ceviz Çıktı
Evcil Hayvanlar Çocuk Gelişimini Nasıl Etkiler
SENİN DÜNÜR
İRAN’DAN SONRA SIRA KİMDE?
Seküler Ahmaklığın NEET İhaneti
Yaş Almak mı, Derinleşmek mi?
Konyaspo’dan Görkemli Galibiyet
ANNECİĞİM
Plaka basım atölyesinde yeni dönem
HEPİMİZ ÇARKIN İÇİNDEYİZ
Sosyal Medya: Abartı, Algı ve Sessiz Soygun
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KÜLTÜR VE EDEBİYAT MERKEZLERİ ve TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ KONYA ŞUBESİ ÖRNEĞİ
BATILILARIN KİRLETİLMİŞ MENDİLLERİ: TERÖR ÖRGÜTLERİ
KAYGI
Ayaz Ata ve Nardugan
Oyun ve oyuncu kalitesi Fenerbahçe'nin Konyaspor karşısında ağır favori olmasını sağlıyordu. Öyle ki oynanmamış maç kaybedilmemiştir umudu dahi oluşturamayacak kadar...
Maça etkili başlayıp oyunda belirgin bir üstünlük sağlayan Fenerbahçe beklediğinden de kolay ve hızlı şekilde sonuç elde etti.
Ne oynadığı belirsiz paslaşma, yardımlaşma, sahaya yerleşme, oyunda işbirliği yapabilme gibi futbolun içinde olması gereken etkinliklerin hiçbirinde en ufak varlık gösteremeyen dağınık ve savruk bir şekilde hareket eden Konyaspor vardı.
İlk golden sonra yaşadığı olumsuzlukları iyice artan ve topu kullanma becerileri tamamen yok olmuş kendi kendine top kaybı yapan, ne yapacağını bilmez Konyaspor görüntüsü iyice derinleşti.
İlk yarıda attığı üç golle ikinci yarıda sekiz- on dakika kadar geçince gevşeyen ve orta sahada biraz da yorulmanın etkisiyle Konyaspor'un oynamadına izin veren Fenerbahçe vardı. Her ne kadar rakip sahada topa sahip olsa da üretmeyen Konyaspor izledik.
Performansıyla öne çıkan fıtbolcu var mıydı!? Yoktu... Haydi mağlubiyet kaçınılmazdı ama bu kadar incitici ve kahredici mi olmalıydı!?
Konyaspor bir düşüş yaşadı. Bunda eksik futbolcuların etkisi de vardır. Her maç daha geriye giden oyun, her maç geriye giden oyuncular. Ve kötü anlamda zirve yapmış Konyaspor görüyoruz.
Düzelme bugünden yarına hemen olmaz bu haklı bir düşüncedir. Fakat her yeni gelen günün, her yeni oynanan maçın daha kötü, iyice kötü olması da kabul edilemez. İyileşme adına en ufak bir gösterge olmadığı gibi iyilik kırıntılarını da yok etmek ayrı bir maharet olsa gerek. İyi oynayan Jin Ho'nun da kötü oynamaya başlaması gibi.
Artık bu kadar zamanda düzelmenin aksine daha kötüye gitmenin mazereti olamaz. Sebepler kabul görmez. Kazanmanın dışında hiç bir sonucun kabul görmeyeceği Kayseri maçı gibi. Sebep ne olursa olsun Kayseri maçında galibiyet harici sonucun hiç bir açıkşaması olamaz. Kabul görmez.
Selam ve dua ile...
Konyaspo’dan Görkemli Galibiyet
Galibiyet Yok Ümitler de Bitti
Galibiyet Yine Yok ama Çok Yakın
Ey Galibiyet! Bizim Kapıyı da Çal
Avrupa Hayalinden Ligde Kalsak Tedirginliğine
Konyaspor Galibiyeti Unuttu
Eleştirmiyorum Gördüğüm Ürünü Anlatıyorum
Bahanesiz Maçtan Hüsran Çıktı
Çözüm Üreten Çağdaş Atan Aranıyor
Net Pozisyonları Kaçırırsan Yenmeyecek Golü Yersenen