Türk Lirasıyla Yapılan Dış Ticarette Rekor Artış
ŞAKA MI, SAYGISIZLIK MI ???
Beşten Dördü Gitti, Biri Kaldı!
Mekke Anlaşması
ÇİN TİYATROSU VE BİZİM FİGÜRAN GAZETECİLER
ATA YURDU AYMANAS
Kandırıldıkça Göğerenler
OSMANLIDA BİR RAMAZAN NASIL GEÇERDİ?-2-
GAZZE, MEKKENİN FETHİ ÖNCESİ DÖNEMİ YAŞIYOR
TÜRKİYE’NİN AFRO-AVRASYA’NIN BÜTÜN ENERJİ VE TEDARİK KORİDORLARINDA VE HATLARINDA YÜKSELEN GÜÇ ETKİSİNİN STRATEJİK GÜÇ ÇARPANI MİMARİSİ DAHA DA DERİNLEŞİYOR.
BİRAZ…
Bir Kelimenin Peşinde Yirmi Yıl, Bir Medeniyetin Peşinde Asırlar
GENÇLİĞİMİZİ ve GELECEĞİMİZİ TEHDİT EDEN EN BÜYÜK TEHDİT UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞI BELASI
24 Temmuz Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in Doğum Günü ve Türkistan Cedit Hareketinin Öncülerinden MahmudHoca Behbudi’nin 150. Doğum Yıl Dönümü Etkinliği
TOPLUMSAL YOZLAŞMA VE OKUL MEZUNİYET PARTİLERİ
Bu Ne Perhiz ? Bu Ne Lahana Turşusu ?
Konya’da iyi ki belediyeler var! Vatandaş ekmek ve etliekmek zammına tepkili…
AYDOĞDU’DAN DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA…
İĞNE ELİMDEYDİ, SÖKÜĞÜ GÖREMEDİM
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
Oynanmamış maçta her iki takımda skora ortaktır ümidini taşısak da maç öncesinde baskın şekilde maçın favorisi Beşiktaş idi.
Süper Kupa maçından sonra oyun kalitesini ve fizik kalitesini artırmış Beşiktaş karşısında aldığı kupanın zevkini sürememiş, saha dışında olmadık olaylar yaşayan ve oyununda anlaşılmaz şekilde belirgin düşüş yaşayan Konyaspor vardı. Konyaspor için hem saha içi hem saha dışı organizasyonlar çok kötüye gidiyordu.
Oyunun başından itibaren oyunun hakimi olan, iştahlı ve oynadığı oyunu zevk almaya dönüştüren Beşiktaş vardı. Sahanın her alanını daha etkili kullanan gerek organizasyon olarak gerek bireysel eşleşmeler olarak baskın bir üstünlük sağlamış Beşiktaş bu üstünlüklerini maç boyunca sürdürdü.
Konyaspor'un Beşiktaş yarı sahasına rahat geçişini izlesek de üçüncü bölgede pas kalitelerinin kötü olması, forvetlerin fiziki yetersizlikleri ile rakibe çok çabuk teslim olunan pozisyonları sıklıkla izledik.
Oyun organizasyonları olarak rakip defansın dengesini bozamayan Konyasporlu futbolcuların rakip eksiltmede ve kanatları kullanmada oldukça yetersiz kaldıklarını söylemek mümkün. Atılan pasların çoğunlukla kontrolünde de sık sık hata yapılması oluşacak gol pozisyonun oluşmasını engelleyen önemli etkendi. Rakibin müdahalesine gerek kalmadan pozisyonu kendi kendine yok eden böylesi pozisyonları Konyasporlu futbolcular fazlası ile yaşadılar.
Sahada üç takım var gibiydi. Beşiktaş, Konyaspor ve üçüncüsü Evouna… Konyaspor forvetsiz oynuyor. Bu durum Evouna'nın oynadığı diğer maçlar için de geçerli. Ne diğer takım arkadaşları Evouna'yı anlayabiliyor, ne de Evona'nın takıma uyum sağlamaya çalışmak gibi bir gayreti var. Bu durum ne kadar da sürer kestiremeyiz ama hemen bitmesine ihtiyaç olduğu kesin.
Tüm bunların özeti Konyaspor tek pozisyona giremeden maçı tamamladı.
Beşiktaş galip gelmeyi hak edecek üst düzeyde oynadı. Gol pozisyonları bakımından zengin bir oyun sergilediler. Buna rağmen attıkları iki golde de bireysel yetenekler ön plandaydı. Cenk'in attığı ilk golde Caner'in orta yapmadaki becerisi, ikinci golde Quaresma'nın kişisel becerileri ön plandaydı.
Sahadaki mücadeleleriyle alkışlayacağımız, takdir edeceğimiz koca yürek Ali Turan ve kalesinde bu sezon daha da iyi performans sergilemeye başlayan Serkan vardı. Maç çok daha farklı bir skorla da bitebilirdi. Bunun önüne geçen Ali Turan ve Serkan oldu.
Oynanacak Akhisar maçı çok fazla önem kazandı. Muhakkak kazanılması gereken maç konumunda. Galibiyetten başka bir seçenek yok. Ya kazanılacak ya kazanılacak…
Selam ve dua ile…
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Yolun Sonu Kupa Olsun
İlk Yarıdaki Coşkulu Oyunla
Heycanlandıran Bir Gonçalves İzledik
Konyaspor’un Konforu Antalyaspor’un Stresi
Zor Maç Kolay Kazanıldı
Puanın Önemli Olduğu Haftalar
Konyaspo’dan Görkemli Galibiyet
Galibiyet Yok Ümitler de Bitti
Galibiyet Yine Yok ama Çok Yakın