HELÂL DAİRESİNDE YAŞAMAK KURTULUŞA, HARAMLAR İSE FELAKETE SÜRÜKLER
Kiraları konut sahipliğinin düşük olması yükseltiyor
SEÇERSEN
NEZAKET VE ZARAFET
Kaleme Yemin Olsun ki… (Alzheimer/Demans)
MESELELERE KUR’AN PENCERESİNDEN BAKMAK
MİLLÎ İRADE DİNÎ İRADE İLE AYAKTA DURUR
TÜRKLERİN YENİ BİR BAĞIMSIZLIK BİLDİRGESİ OLACAK YENİ ANAYASA YOLUNDA TÜRK DEVLETİ’NİN SON HAMLELERİ
Özbekistan’da Rakamlarla Gelişmeler
Bu Ne Perhiz ? Bu Ne Lahana Turşusu ?
NATO Zirvesinin Zırvalayanları
YAZMA ESERLERİN İZİNDE
Konya’da iyi ki belediyeler var! Vatandaş ekmek ve etliekmek zammına tepkili…
DÜNYA KUPASI VE MİLLİ TAKIM:
MİZAHIN MİZANI
AYDOĞDU’DAN DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA…
Şimdi Konya’nın Kazanma Zamanı
İĞNE ELİMDEYDİ, SÖKÜĞÜ GÖREMEDİM
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
AKŞAM OLMAKTA
Kadro kalitesi, oyun kalitesi, eksik oyuncular, içinde bulunulan şartlar, Trabzonspor'un kazanma alışkanlığı, Konyaspor'un kaybetme korkusu tüm bu etkenleri tartıya koyduğumuzda sonuç maç öncesinde Trabzonspor'u ağır favori olarak belirliyordu.
Maç başladığında orta sahaya ve oyuna hükmeden Konyaspor vardı. Bunu pozisyonlara dönüştürmekte de zorlanmadı ama iki net pozisyonu sonuçlandıramadı.
Orta sahada etkisiz kalan Trabzonspor karşısında daha rahat pas yapan, topu daha iyi kullanıp rakip sahaya etkili geçiş yapan Konyaspor'u uzun zamandır bu mücadelede isteği ile izlememiştik. Bunun karşılığını da öne geçerek aldı.
Golden sonra oyun değişmeye başladı. Gol ihtiyacı ile mücadele dozunu artıran, rakip kaleye gitme isteği artan Trabzonspor'a karşı oyun ritmini kaybeden kararsız bir yapıda karmaşık oyun oynayan Konyaspor oluştu. Bu karmaşa ilk yarının sonlarında penaltı ile gelen golle sonuç buldu.
İlk yarının başlarında gole yaklaşma fırsatını ilk Konyaspor yakalasa da Trabzonspor, Konyaspor kalesinde belirgin baskı oluşturdu. Yakaladığı pozisyonla da öne geçti.
Yine de tek farkla geride olan Konyaspor oyun içinde kalabilirdi. Dar açıdan kullanılan serbest atışı kaleci önleyebilseydi. Görüntüde atılan olsa da benim nazarımda kalecinin yediği bir goldü. Bir kaleci bu golü yememeli.
Bu maçta Konyaspor'un daha iyi mücadele ettiğini ve oyununu geliştirmiş olduğunu gördük. İyi oyun yirmi dakika kadar sürdü. Bu daha uzun sürelere yayılmalı.
İyi oynamak ve mücadele etmek sonuca yansımayınca bir anlam kazanmıyor. Bugün sonuca yansımayan iyi oyunun sonraki maçlarda gelişerek devam etmesi tesellisi umutları oluşuyor sadece...
Oyunun sonucunu belirleyen iki yön gol atmak ve gol yememek... Oyunun başlarında harcanan iki net pozisyon, penaltıya sebebiyet veren ve bir yenmeyecek golü yiyen kaleci... Bu şartlar Konyaspor'un sonuç alamasındaki ana etkenlerdi.
Selam ve dua ile...
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Yolun Sonu Kupa Olsun
İlk Yarıdaki Coşkulu Oyunla
Heycanlandıran Bir Gonçalves İzledik
Konyaspor’un Konforu Antalyaspor’un Stresi
Zor Maç Kolay Kazanıldı
Puanın Önemli Olduğu Haftalar
Konyaspo’dan Görkemli Galibiyet
Galibiyet Yok Ümitler de Bitti
Galibiyet Yine Yok ama Çok Yakın