Skor 1-1, kazanan Rize!
CADILAR BAYRAMI’NIZ KUTLU OLSUN MU?
Derbiyi kimin kazanacağını yapay zekaya sorduk? Yapay zeka ‘FB’ dedi
ŞEMS ve MEVLÂNÂ’NIN KARŞILAŞMASI
Enflasyondaki Düşüş Mutfakları İkna Edemiyor
SÜNNETULLAH
AİLE YILI BİTMEDEN AİLE BİTTİ
İddia ediyorum boş iddianame!
Allah Teâlâ İyiyi, Güzeli emreder, Emrettiği İyidir, Güzeldir.
SAĞLIK BAKANINA MEKTUP
DUYMAK İSTEMİYORUZ.
Okyanus mu, Kuyu mu?
Net Pozisyonları Kaçırırsan Yenmeyecek Golü Yersenen
11. YARGI PAKETİNE LGBT’DE EKLENMELİ
BİZİM KUŞAĞA OKUMAYI SEVDİREN YAZAR KEMALETTİN TUĞCU
Bocuk Gecesi Cadılar Bayramı’na Karşı
DÜNYAYI YÖNETEN KÜRESEL ÇETELER
Samsunspor ders verdi, Konyaspor izledi…
Bırakmanın İnceliği
Milletin ekmeği ile oynamayın! Konya’da ekmek neden zamlandı?
Musluktan Akan Yalanlar, Akmayan Sular
Tüm dost meclislerinde hiçbir şey Konya'yı konuşmak kadar haz vermez bana.
Tahir Büyükkörükçü hocamızın ağzından duyduğumuz Muhyiddin-i Arabi'ye ait bir ifade var. Konya'nın Belde-i muhayyere olduğu ile ilgili. Yani Peygamber Efendimize hicret için tavsiye edilen illerden birisi Konya. Bu ifadeyi Tahir Hocamızdan duyduktan bu yana Konya'yı bir başka sevmekteyim. Her ne kadar bu şehirde doğmadıysam da, doğmaktan öte seviyorum bu mukaddes beldeyi.
Yılın ilk mesai gününe AK Parti'nin Konya konulu basın toplantısı damgasını vurdu. Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun başkanlığındaki toplantıya milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, il başkanı, tüm ilçe belediye başkanları, tüm ilçe başkanları ve partinin tüm üst düzey yöneticileri katıldı.
Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, 2017'yi uluslararası, ulusal ve yerel anlamda değerlendirdi. Hükümetin yaptığı ve yapmakta olduğu Konya yatırımlarını tek tek anlattı.
Geniş katılımlı basın toplantısına medya mensupları da büyük ilgi gösterdi. Gazeteciler Sorgun'a, çeşitli konularla ilgili sorular yönelterek Konya meselelerine derinlik kattı.
AK Parti Konya'da yeni yapılanmasını tamamlamak üzere. Yeni il yönetimi zorlu virajlardan tek tek geçiyor. İl Kongresinin de yapılması ile teşkilatlanma çalışmaları sona erecek ve Mart 2019'a odaklanılacak.
Yeni il ve ilçe teşkilatlarının ilk sınavı Mart 2019 yerel seçimleri. Çıtayı düşürmemek en büyük hedef. AK Parti Konya'da zaten çok yüksek oranlarda oy alıyor. Bu oyları daha yukarılara taşımak öyle kolay değil. Tek partinin toplam oyların yüzde 70'inden fazlasını aldığı bir ilden bahsediyoruz. Bu ilde siyaset yapmak hem kolay hem zor.
Kolay, çünkü bu ilde yaşayan dört kişiden üçü AK Partili. Zor, çünkü oyları her dönem daha da yukarıya çıkarmak gerekiyor.Ve muhalefetin gözü hep Konya'nın üzerinde. Yeni Büyükşehir Belediyeleri Kanunu çıkarıldığında nasıl ki tüm muhalefet Konya üzerinde yoğunlaştıysa, önümüzdeki seçimlerde de aynı şekilde muhalefet Konya üzerinde yoğunlaşacak. Bunun bilincinde olmak gerek.
Birlik, beraberlik ve kardeşlik tüm sorunların tek iksiri. Bunlarda sorun varsa başarmak her yerde sorun var demektir. Konya aşkın, hoşgörünün, insanlığın şehri. Konya 2019'a hem kendi rekorunu yenilemek hem de ülke ortalamasını yükseltmek hedefi ile hazırlanacak. Reis'in Konya'dan beklentisi bu.
2018 yılının bu ilk toplantısında birlik-beraberlik görüntüsü verildi.Mesaj net ve tek. Güçlü teşkilat, güçlü yerel yönetim, güçlü merkezi yönetim.
Dışarıya verilen fotoğrafın içerisini doldurmak yine bu pozu verenlerin görevi. Fotoğrafın içerisi doldurulabilirse mesele kalmaz.
Derbiyi kimin kazanacağını yapay zekaya sorduk? Yapay zeka ‘FB’ dedi
Sorun büyük, çözümü zor. Teşhis doğru, tedavi yanlış.
İsrail’in Ateşkes Yalanı
Avrupa’nın Başaramadığını Biz Başarabilir miyiz? İnsanlar Parayla Çocuk Yapar mı?
Deprem bölgesi Murat Kurum diyor, daha da başka bir şey söylemiyor
Cevat Hoca Yine Yaptı Yapacağını
Türkiye’de ve Konya’da Bahis Depremi
Dünya bunu konuşuyor! İsrail’in kalesi nasıl yıkıldı?
Konya’da bir yalanın hazin hikayesi! Çamur at izi kalır Yalan yaz bilmeyen inanır
Dünya arayışta... Demokrasi artık en iyi yönetim şekli değil