Yıllık enflasyondaki düşüşe rağmen hayat pahalılığı neden azalmıyor?
YAĞMUR
KADERİ ÇİN’E TESLİM EDİLMİŞ UYGUR TÜRKLERİ
İSRAİL YANIYOR!
ÖLÜMSÜZLÜK ÖLÜMLE BAŞLAR
Seydişehir’de Gönül Ereni Anıldı
Kılıçarslan Meydanı’nda Kuşa Çevrilen Umutlar
DEPREMLER KARŞISINDA DURUŞUMUZ NASIL OLMALI?
Kendi eliyle küçülen muhalefet
E-MUHTIRA VE OSMANLI TOKADI
Galibiyete Ciddiyetsizlik Yakışmadı
Ya 3 T’li (Tespit-Tenkit-Teklif) Konuşun, Ya da Ebediyen Susun!
REZİLLİK DİZ BOYU
Mart Ayı Satış Rakamları Açıklandı!
Ramazan’da Sağlıklı Beslenme Önerileri
ÇUMRA KARKIN’DA TANDIR EKMEĞİNİN SICAK YOLCULUĞU
KIZILDERELİ KATLİAMI
Ülkemizin güney doğusuna düşer, çok yakın sınır komşumuz, eskiden sıkı dostumuz şimdi çok sıkı düşmanımız, neredeyse gırtlak gırtlağa geleceğiz diyeceğim ama şimdi istesek de böyle bir şey yok şimdi artık modern çağ gereği füze, füzeye veya top topa geliyoruz.
Zaman, zaman karadan harekât filan dense de siz bakmayın olmaz, nerede o Çanakkale ruhu, nerde o zamanın teknolojik imkânsızlığı, şimdi modern savaşlar dönemini yaşıyoruz, yok şimdi o boğaz boğaza gelmeler.
Şimdi şarkılardaki gibi yatcaz kalkcaz, tatcaz kakcaz hop ordayız diyorlar tabi ki topla daha önemlisi uçakla, daha da önemlisi de füzeyle gerçekten istenilen yerde olunuyor.
Hatta gariptir gülünç gelmesin ama şimdilerde şarkılarla türkülerle savaşlar yapılıyor, olmadı mı karşılıklı bağırıp çağırmayla, daha da olmazsa güzel, güzel konuşup saman altından su yürütme politikasıyla bir nevi savaş yapılıyor, baksanıza Obama ne diyor müdahale belki yarın, belki bir hafta, belki de bir ay sonra.
Bak sen şu dünyanın haline şu Suriye ile ne sıkı dostluğumuz vardı, adeta kankaydık, neredeyse aradaki sınırları kaldırıp ülkeleri birleştirecektik giriş çıkışlar serbest, Konya'dan Ankara ya veya İstanbul'a gider gibi gezi ve ticari maksatlı gidilip geliniyordu.
Ticaret dedim de gerçekten çok, çok özel ve çok önemli miktarda ticaretimiz vardı, şimdi sanırım sıfırdır, iş adamlarımızın iş alanları vardı onlar ne oldu halleri nicedir bilmiyorum,
Ne oldu bu dünyaya, ne oldu bu ülkemize, her yer berbat oldu, Libya zaten bitik, Irak bitti, İran ise Şeker, renk, Mısır üzgünüz ama kendi kendilerini bitiriyor. Suriye'nin ne yaptığı çok da belli değil farkındalar mı bilmem ama PYD idi, şuydu buydu derken Suriyeli Türkiye'de, fırsat verilen guruplar Suriye'de.
Bölgede olanların adı ne iç savaş, kimlerle kardeş kardeşle veya Müslüman Müslüman'la, neden bu olanlar, kim neden karıştırıyor, kim bu ülkeleri içinden çıkılmaz duruma getiriyor, Rusya mı, Çin mi, Amerika'mı, yoksa batı mı? Ne istiyorlar peki ne istedikleri belli bunu herkes biliyor.
Adam ormanda gezerken bir AYIYA rastlar, AYI adama sorar BENİM ADIM NE, Adam korkudan ayı diyemez ( her yanın ona benziyor ama diyemiyorum) der sağlıklı ve hoşça kalın.
Paralı Yaşam Kış-Diyecektim ki Yeniden Seçim
Kan- Gözyaşı Ve Seçimler
Bir Zamanlar Burada
Ateş Düştüğü Yeri Değil Ülkeyi Yaktı
MEDAŞ Kamuoyu Bilgilendirmesi
İNSANLIK ÖLDÜ MÜ NE
VALİNİN ŞOFÖRÜ- MÜDÜRÜN YAKINLARI TORPİL
İsteseniz de İstemeseniz de Türkiye’nin İdare Şekli Değişmiştir
Koalisyon-Seçim-Sınırda Savaş
Milli İrade+ Yeniden Seçim