Artemis Halı halka arz oluyor! Kaç lot veriyor, halka arz fiyatı ne kadar, halka arz tarihi ne zaman?

 Artemis Halı halka arz oluyor! Kaç lot veriyor, halka arz fiyatı ne kadar, halka arz tarihi ne zaman?
2012 yılında “güzel her yerde güzel’’ mottosuyla kurulan Artemis halı, halka arz oluyor.

Türkiye genelinde bin 500'den fazla noktaya ulaşan Artemis Halı, halı söktörünün liderleri arasında yer alıyor. Şirket özellikle arge çalışmaları kapsamında geliştirdiği dokuma teknolojileri ile halılarda ki tozlanmayı yüzde 74 oranında azaltmaktadır.

ARTEMİZ HALI'NIN HALKA ARZ DETAYLARI

Artemis Halı'nın halka ar fiyatı ne kadar?

Artemis Halı'nın halka arz fiyatı 25,35 TL olarak belirlendi.

Halka arz tarihi ne zaman?

Şirketin halka arz tarihi 27-28 Şubat olarak açıkladı. Halka arzın tamamı eşit dağıtım olarak gerçekleşecek halka arz büyüklüğü ise 507 milyon TL. Artemis Halı'nın halka açıklık oranı yüzde 28,57.

Artemis Halı kaç lot verecek?

Halka arzı katılım endeksi kriterlerini karşılayan Artemis Halı, toplamda 20 milyon adet lot dağıtımı gerçekleştirecek.

 Katılıma göre düşecek pay miktarları

2 milyon katılım olması halinde 10 lot (253 TL)

2 buçuk milyon katılım olması halinde 8 lot (203 TL)

3 milyon katılım olması halinde 6-7 lot (152-177 TL)

3 buçuk milyon katılım olması halinde 5-6 lot (127-152 TL)

4 milyon katılım olması halinde 5 lot (127 TL) düşmesi bekleniliyor.

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER