DOLAR
44,900 TL
EURO
52,738 TL
STERLİN
60,799 TL
GRAM
6.961 TL
ÇEYREK
11.579 TL
YARIM
23.005 TL
CUMHURİYET
45.662 TL

Konya’da Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı

 Konya’da Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı
Konya’nın Ereğli ilçesinde Gazze’de yaşananlara dikkat çekmek ve adalet çağrısında bulunmak amacıyla yürüyüş düzenlendi.

Sivil Toplum Kuruluşları (STK) öncülüğünde organize edilen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Anıt Caddesi'nden başlayan yürüyüşte, ellerinde Türk ve Filistin bayrakları taşıyan yüzlerce kişi sloganlar eşliğinde ilerledi. Katılımcılar, birlik ve dayanışma mesajları verdi.

Yürüyüş sırasında kalabalık ABD ve İsrail aleyhine sloganlar attı. Yoğun katılımın olduğu yürüyüş, Uğurlu Camii önünde sona erdi. Program boyunca Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekilirken, mazlumlar için dualar edildi.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER