DOLAR
47,275 TL
EURO
53,948 TL
STERLİN
63,315 TL
GRAM
6.203 TL
ÇEYREK
10.193 TL
YARIM
20.325 TL
CUMHURİYET
40.245 TL

Feci kazada uzman çavuş hayatını kaybetti!

- Güncelleme Tarihi:

 Feci kazada uzman çavuş hayatını kaybetti!
Kırıkkale’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü jandarma uzman çavuş olay yerinde hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Osmangazi Mahallesi Doğu Bulvarı'nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Engin Keyvanoğlu'nun (30) kullandığı 06 CZP 780 plakalı motosiklet ile Ö.D. (26) yönetimindeki 71 AK 525 plakalı otomobil çarpıştı.

Yaşamını yitirdi

İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde motosiklet sürücüsü Keyvanoğlu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Uzman Çavuş Engin Keyvanoğlu'nun Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yaptığı öğrenildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Ö.D., ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Keyvanoğlu'nun cenazesi, Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Büyük çapta maddi hasar oluşan araçlar da otoparka çekildi.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Işık ve İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mehmet Diki de kaza yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER