Kalp krizi geçiren astsubay toprağa verildi

 Kalp krizi geçiren astsubay toprağa verildi
Elazığ’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Çavuş Ahmet Tekbaş, (24) memleketi Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde toprağa verildi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Personel Şube Müdürlüğü emrinde görevli Astsubay Çavuş Ahmet Tekbaş, dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Tekbaş'ın cenazesi, hava yoluyla memleketine getirildi.

Bahçelievler Mahallesi'ndeki babaevinden helallik alındıktan sonra Aktaş Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra kent protokolü katıldı. Tekbaş, törenin ardından toprağa verildi. 

Kaynak: DHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER