DOLAR
44,44
EURO
51,29
STERLİN
59,41
GRAM
7.250,16
ÇEYREK
11.964,21
YARIM ALTIN
23.848,65
CUMHURİYET ALTINI
47.494,28

Silahlı saldırı olayında 3 kişi tutuklandı

 Silahlı saldırı olayında 3 kişi tutuklandı
Antalya’da baharatçı dükkanı işleten şahsın silahlı saldırı sonucu yaralanması olayında Mersin’de yakalanarak adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

13 Mart tarihinde saat Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi'nde bulunan Mısır Çarşısı'nın otopark kısmında meydana gelen olayda baharatçı dükkanı bulunan Süleyman M., aracından inerek iş yerine doğru ilerlediği sırada arkasından gelen kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla silahlı saldırıya uğradı. Şüpheli şahsın silahından çıkan kurşunların hedefi olan Süleyman M. yere yığılırken, yardımına koşan çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye götürüldü. Olayın 112 acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yapılan incelemede olay yerinde 5 boş adet boş kovan bulundu.

3 şüpheli tutuklandı

Saldırı anı güvenlik kamerasına yansırken, olayın ardından ekipler kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Şahsın kaçış istikametinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri şahsın bir araca binerek uzaklaştığını belirledi. KGYS kameralarından aracın kaçış istikametini belirleyen ekipler otomobilin Antalya'dan Mersin'e gittiğini tespit etti. Mersin'de gözaltına alınarak Antalya'ya getirilen 4 şüpheli ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Emirhan S., Mehmet B. ile Canan T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, şahısların kaçtığı aracı kullandığı belirlenen Ş.N.T. ise serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER