“Terörsüz Türkiye’’ hedefi: Tarihi komisyonun ilk toplantısı sona erdi
- Güncelleme Tarihi:
Terörsüz Türkiye“ hedefiyle TBMM’de kurulan komisyonun ilk toplantısı sona erdi. Meclis’teki toplantı yaklaşık 8 saat sürdü. Komisyon Cuma günü saat 14.00’te yeniden toplanacak.
Terörsüz Türkiye" hedefiyle TBMM'de kurulan komisyonun ilk toplantısı sona erdi.
Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu; terörün Türkiye gündeminden tamamen çıkartılması, toplumsal bütünleşmenin güçlendirilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürecek.
'Terörsüz Türkiye' hedefi doğrultusunda ihtiyaç duyulan kanuni düzenlemeler üzerinde çalışacak.
Meclis'teki toplantı yaklaşık 8 saat sürdü. Komisyon Cuma günü saat 14.00'te yeniden toplanacak.
Komisyon toplantısına, İçişleri Bakanı Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Kalın davet edildi
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”