DOLAR
45,350 TL
EURO
53,350 TL
STERLİN
61,930 TL
GRAM
6.871 TL
ÇEYREK
11.312 TL
YARIM
22.412 TL
CUMHURİYET
44.444 TL

Konya’da çöl yok diyenler tıklasın! Adım adım gezdiler

 Konya’da çöl yok diyenler tıklasın! Adım adım gezdiler

Konya Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsü, anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Müzeyyen Danışık 0-6 Yaş Kur'an Kursu'nun öğrencileri ve öğretmenleri, enstitünün Karapınar'daki yerleşkesinde misafir edildi.

DOĞA İLE BULUŞMA

Program çerçevesinde minik öğrenciler için Örnek Tepe ve enstitünün araştırma alanında bir gezi düzenlendi. Çocuklar, doğal ortamda gözlem yapma fırsatı buldu.

EROZYON VE TOPRAK BİLİNCİ

Etkinlik sırasında öğrencilere erozyonun çevre üzerindeki etkileri ve toprağın korunmasının önemi, yaş gruplarına uygun bir şekilde aktarıldı. Böylece erken yaşta çevre farkındalığı kazandırılması hedeflendi.

GELECEK NESİLLER İÇİN EĞİTİM

Yetkililer, küçük yaşlarda verilen çevre eğitiminin bilinçli bireyler yetişmesine katkı sağladığını belirterek bu tür etkinliklerin sürdürüleceğini ifade etti.

Düzenlenen program, çocukların hem keyifli vakit geçirmesine hem de doğa hakkında yeni bilgiler edinmesine imkân sağladı.

(Ali Asım Erdem)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER