YIKIK ŞEHİRLERDEN HATIRALAR
PİYER LOTİ TEPESİ YOKSA İDRİS-İ BİTLİSİ TEPESİ Mİ?
İÇİMİZDEKİ ZEHİRLİ MANTARLAR
TERÖRSÜZ TÜRKİYE
TEADDÜD-İ ZEVCÂT, POLİGAMİ, ÇOK EŞLİLİK
Milletle ters düşenler
Birikimlerimizi uyanıkların sofrasına katık etmeyelim!
ANAHTAR BİLGİ
Türkiye Aile Vakfı-TAV (Acil)
İki Başkent, Tek Yürek Konya’dan İstanbul’a Bir Yol Hikayesi - Ecdadın İzinde
Nisan Ayı Satış Rakamları Açıklandı!
Türk ile Kürt bir olursa...
Oyun Kaliteli Galibiyet Güzel
REZİLLİK DİZ BOYU
Ramazan’da Sağlıklı Beslenme Önerileri
Bir kulun kalbinde; iman, Allah duygusu ve peygamber sevgisi… varsa, ondan kimseye zarar gelmez. İmanlı olan, karıncayı dahi incitmez. Baktığımız zaman Rabbimizin bizden istediği Tevhit anlayışı, dünyayı huzur yeri kılmak içindir. Bütün peygamnerlerin ilk ve en önemli görevi budur. Yüce kitabımızda sık sık; "dengeyi bozmayın”, "yeryüzünü gezin dolaşın, inkarcıların akıbetini görün”, "fitneye yol aramayın”… gibi uyarmalar yer alır.
"Yeryüzüne inananlar hakim olacaktır”, "hak geldi, batıl zail oldu. Batıl zail olmaya layıktır”, "kendi elinizle kendinizi tehlikeye atmayın”…ilahi fermanları boşuna söylenmemiştir. Doğru hareket eden, insanlara zulmetmeyen, ensar ve muhacir şuuru içinde olanlar, aklıselim insanlar tarafından kabul görür ve görüyor.
Bugün dünyada kan gövdeyi götürüyorsa, bugün "Müslümanım” diyenlerde sıkıntı varsa, Allah'ın emirlerine riayet etmemekten kaynaklanmaktadır.
Kur'anı rehber edinmeyenler; sömürü, emperyalizm, mankurtlaştırma ve insanı köleleştirme… gibi teröre yol açan, dünyayı savaşla boğuşturan; "ben yiyeyim sen yeme, ben iyiyim sen fena” hamakati içindedir.
Türk milleti bu imanı sayesinde dünyada, "barış elçisi” olarak bilinir. Emperyalist ülkeler, her yeri kana bularken, Türkiye, bütün zamanını, barışa, ülkeyi ve komşularını terörden temizlemek, huzuru sağlamak, güvenli bir ortam oluşturmanın çabası içindedir. Yıllardır terörden başı ağrımış, binlerce vatandaşını teröre kurban vermiş bir millet olarak Suriye'nin kuzeyinde meydana getirmek istediği Güvenli Bölge konusunda kararlı ve ısrarlı durmaktadır. Türkiye'nin bu uğraşısı, dünyaca bilinmesine rağmen, müttefik olduğumuz ülkeler yan çizmektedir. Artık kendi göbeğimizi kesmek, kendi yol haritamızı belirlemenin zamanı gelmiştir. Bu yüzden "barış pınarı harekatı” başlatılmış, bugüne kadar başarıyla sürmektedir. Rabbim, ordumuzu, devletimizi başarılı kılsın.
Barış Pınarı
Hep özünden kaynar, durmadan akar,
Tüm dünyayı sular, Barış Pınarı,
Kul Rabbine varır, şefkatle bakar,
Tüm dünyayı sular, Barış Pınarı,
Türk'ün merhameti, kuşatır canı,
Mehmetçiğin sesi, ünler cihanı,
Mümin olan eli, sarar mekanı,
Tüm dünyayı sular, Barış Pınarı!
Türkler hep yön çizdi, halk verdi diye,
Dostluğa yol çizdi, kul gördü diye,
Mahlukatı sevdi, Hak sevdi diye,
Tüm dünyayı sular, Barış Pınarı!
Kalbinde iman var, elinde Kur'an,
Okunur her gece, bıkmadan her an,
Cihat rehber oldu, bitmez an be an,
Tüm dünyayı sular, Barış Pınarı!
Yad Etmez miyim?
Batıldan Hakka yükselen nefesi,
Karanlıkları yırtan güçlü sesi,
Davası için can veren herkesi,
Ölesiye hiç, yad etmez miyim?
Dostları için ölüme gideni,
Sevgiyi, edebi baş tac edeni,
Ülkesine, candan gönül vereni,
Ölesiye hiç, yad etmez miyim?
İnsanın can olduğunu bileni,
En zor zamanda yanına geleni,
Cömertçe canlara elin vereni,
Ölesiye hiç, yad etmez miyim?
Köylüsü, kentlisi, birlik olanı,
Yedi düvel ile dirlik olanı,
Tümden çıkaran, özünden yalanı,
Ölesiye hiç, yad etmez miyim?
Tarih yazan, gündem yapan insanı,
Şuur veren, hem dem yapan insanı,
Yorulmayan, her dem yapan insanı,
YIKIK ŞEHİRLERDEN HATIRALAR
DOLARLARIN HESABINI NASIL VERECEKSİNİZ?
TÜRKİYE’MİN YÜZÜ GÜLÜYOR!
TERÖRSÜZ DÜNYA MÜMKÜN MÜ?
MESELELERE KUR’AN PENCERESİNDEN BAKMAK
HAYRETTİN KARAMAN HOCAMDAN MÜTHİŞ BİR YAZI
İSRAİL YANIYOR!
BU ŞEHRE VEFA BORCUM VAR
KUR’AN VE İNSAN
DEPREM ÜZERİNE