DOLAR
39,84
EURO
46,87
STERLİN
54,45
GRAM
4.265,44
ÇEYREK
7.009,33
YARIM ALTIN
14.019,66
CUMHURİYET ALTINI
27.909,11

HER ZALİM CEZASINI ÇEKECEK!

 

 

Dünyanın neresine giderseniz gidin. Hangi ülkeye bakarsanız bakın. Tarihin sayfaları; zalimlerin yıkılışı, mazlumlara kurtuluş kapısının açılışı, gözyaşlarının zalimleri nasıl boğduğunun açık örnekleriyle doludur.

Dünyadaki; "Süper(!)” adıyla ortaya çıkan bütün devletler, girdikleri her yeri harap etmiş, demokrasi getireceğiz diyerek, kan, gözyaşı, zulüm, parçalanmışlık ve terörü insanların başına bela etmişlerdir. Orta doğuyu karıştıran bunlar. Afrika'yı yıllarca sömüren, yer altı ve yer üstü kaynaklarını iç eden, inanları kendi memleketlerinde köle durumuna getiren, bir zaman "aydın(!) dediğimiz kesimin öve öve bitiremediği, sinemalarında, tiyatrolarında, kitaplarında adeta tanrılaştırdıkları batının maskesi artık düşmüştür.

Kur'an'daki kıssalar laf olsun diye söylenmez. Ne zaman bir Dermesil çıkmışsa onun karşısına da Nuh aleyhisselam gibi Allah dostları çıkmış ve saltanatlarını yerle bir etmiştir.

Zaman geçmiş, yine bozguncular, zalimler; "dünyaya ben hâkim olacağım, benim dediklerimin dışında kim ne söylerse sonu ölümdür” demiş, astığını astık, kestiğini kestik… yaparak bu dünyada ebediyiz, ölümsüzüz.” Dediler. Yine bir zaman oldu Nemrut ortaya çıktı Hz. İbrahim döneminde. O da zulüm ika etti. Hakkı, hakikati anlatan Hz. İbrahim'i ateşe attı, yanıp yok olsun diye. Ama Rabbim, ateşi güle döndürdü. Nemrut'u bir sivrisinek öldürdü. Demek ki zalimlerin, sivrisinek kadar bile gücü yokmuş.

Zalimler, başına gelenden ibret almadılar, ibret almıyorlar. Bu sefer ortaya Firavun çıktı. "En büyük ilah benim” dedi. Tahtını, saltanatını sarsacağından korktuğu için doğan bütün erkek çocuklarını öldürdü. Ama unuttuğu bir şey vardı. Allah isterse zalime dersini verecek, saltanatını devirecek, hakkı hâkim kılacak bir önderi kendi evinde, kendi elleriyle besletirdi. Nitekim öyle oldu. Hz. Musa, Firavunun evinde yetişti ve onun bütün sapkın ve batıl inançlarını yerle bir etti. "Beni öldürürler, akıbetim ne olur?” diye düşünmedi Hz. Musa.

  1. ne mi oldu? Kızıl deniz, Hz. Musa kavmine ve inananlara geniş bir yol, Firavuna ise tufan oldu. Denizde boğulup, gark olup gitti.

Yeryüzü sahipsiz değil. Rabbim. "Yeryüzüne inananlar hâkim olacaktır” derken bu gerçekleri söylüyor. Bunun açık örneğini bugün Suriye'de gördük. Zalim Hafız Esed ve oğlu Beşar Esed, sayısız masumu katletmenin cezasını çekecek. Gavur, her zaman gavurluğunu yapar. Gavurdan iyilik bekleyemezsiniz. Yıllardır Suriyelilere hayatı zehir eden, başka ülkelere mülteci olarak sığınmaya mecbur eden, esareti, ölümü onlara reva gören Esed, Rusya'ya sığınmak zorunda kaldı. Yaptıkları bir bir ortaya çıkıyor. İnsan, baktıkça kanı donuyor. Biz İsrail'in yaptıklarını biliyorduk meğer bu zalim iktidarda olduğu düre içinde insanlara kan kusturmuş!

Gazze'de, İsrail taş taşın, baş başın üstünde bırakmamak için soykırım yapıyor. ABD de ona destek veriyor. Parayı nerden mi buluyorlar? Tabii ki Suudi Arabistan ve mankurt zihniyetli ülkelerden. Bu durumda İslam ülkeleri ne yapıyor? Uyuyorlar değil mi?

Rabbim, uyuyan tüm insanları, zulüm yapan zalimleri mutlaka yerle bir edecektir. Edecektir de miskinlere, aymazlara da hesabını soracaktır.

 

Batı Dedikleri!

 

"Medeniyet” diye yola çıktılar,

Demokrasi ile ülke yıktılar,

Terörle beslendi canlar yaktılar,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

"İnsanlık” diyerek hep kandırdılar,

Tüm dünyayı teröre yandırdılar,

Uyuşturucuya kan bandırdılar,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

Barışın adıyla barışamadı,

Hakkın davetine erişemedi,

Merhamet tadıyla buluşamadı,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

 

 

 

 

Ezelden beridir Hilal'e düşman,

Hasan'a Ahmet'e Bilal'e düşman,

İnsanlığa ait her hale düşman,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

Vampir devletlerle birlik oldular,

Siyonist hainle dirlik oldular,

Ülke sömürdüler varlık oldular,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

Beyin yıkadılar köle ettiler,

Bastıkları yeri çöle ittiler,

Petrole oturup çalıp gittiler,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

Müslüman'a kini dinmiyor asla,

Haçlı zihniyeti sönmüyor asla,

Domuzluk huyundan dönmüyor asla,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

Kur'an'a ezana yasak koyarlar,

"Yo” diyenlerin gözünü oyarlar,

Zalimlik yaparlar şerre uyarlar,

Batı dedikleri Firavun soyu!

 

Barışa huzura savaş açarlar,

Kardeşliğimize zehir saçarlar,

İnsanı yerler kanını içerler,

Batı dedikleri Firavun soyu!


Yazarın Diğer Yazıları