SELÇUKYA AKLINI TERLETMEYE DEVAM EDİYOR!
Şehir Diplomasisinde Tarihi Konya Zaferi
KIYAMETE KADAR TÜRKLERE VERİLEN GÖREV “KÂBE MUHAFIZLIĞI”
Cevher mi, Cüruf mu, Köpük müyüz?
BU ONUR KONYA’NIN, BU BAŞARI UĞUR İBRAHİM ALTAY’IN
IBAN hesaplarıyla ilgili yeni düzenleme yolda
TÜRKİYE’NİN ÇELİK ZIRHI: CUMHUR İTTİFAKI...
Mezuniyet Törenleri ve İkiyüzlülüğümüz
TOPRAĞINI KAYBEDEN GELECEĞİNİ KAYBEDER
AŞÛRE GÜNÜ VE KANAYAN YARAMIZ KERBELA
“İYİ Kİ VARSINIZ“
Selçuklu Konferansları ve Ölümsüzleşen Mirası
Necmeddin Kübra Uluslararası Sempozyumu ve Ebu Reyhan Biruni Ürgenç Devlet Üniversitesi
EN İYİ ARKADAŞIM
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
SAHİBİNİ ARAYAN MADALYA
AKŞAM OLMAKTA
ÇOCUK VE HAYAT - Çocuklar neden içine kapanır?
Sarı Lacivert Kemer
Konya’ya Bahar Geldi
Allah’tan korkan, İnançlı, Müslüman, ülkeye hizmeti ibadet kabul eden, bütün kadrolarıyla elele tutuşan, yapıcı, terörden arındırılmış, tam bağımsız, IMF’ye göbekten bağlı olmayan, İsrail’e boyun eğmeyen, gerektiği zaman ABD, AB ve “süper” adıyla anılan emperyalist ülkelere kafa tutan, Türkiye sevdalısı, ülke menfaatini her şeyin üstünde gören, kardeşlik rüzgârlarının estiği, eli silah tutan değil kalem tutan nesil, terörist gençlik değil dindar gençlik yetiştirmeyi ideali kabul eden… bir anlayışı istemeyen gruplar ve teşkilatlar var ülkede ve dünyada!
Tabii ki, herkes aynı düşünceye, aynı fikre ve aynı inanca sahip olamazlar. Ama ortada bir sorun var, o da; “neden sen benim gibi düşünmüyorsun? Neden sen benim partime oy vermiyorsun? Benim gibi giyinmiyor, benim gibi düşünmüyorsun?... diyerek saldırıya geçmek, hazımsızlık yapmak! Bu yüzden ortalığı terörize etmek, insanlara, devlet ve kamu malına zarar vermek, her şeyi talan etmek! Normal yollarla, protesto edilmesi doğrudur ve de gereklidir. Fakat yakarak, yıkarak, öldürerek, etrafa zarar ikame ederek bu işler olmaz!
Gezi parkı eylemleriyle kendini iyice belli etti bunlar! Gazetelere de haber olan bu grupların amacı; “ HÜKÜMETİ NASIL YIPRATABİLİRİZ?” düşüncesidir! Hiçbirisinin gönlünde; ülkeye hizmet yatmamaktadır! Tek bir istekleri var; Ülkede kaos olsun, terör devam etsin, şehit kanları üzerinden siyasetimizi sürdürelim, Türkiye ayağa kalkmasın, din, iman, inanç rafa kaldırılsın, sarhoş, uyuşturucu müptelası, serseri gençlik yetişsin…!
Mahalli seçim sathı mailine girdiğimiz, siyasi partilerin belediye başkan aday adaylarını hazırlamaya ve açıklamaya az bir zaman kala ortalıkta; Alevi- Sünni kışkırtması dolaşmakta! Ankara/ Mamak’ta yapılan; Cemevi/ Cami/ Aşevi güzelliğini provoke etmek isteyen marjinal gruplar, ortalıkta cirit atıyor! Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü ek binası ve polisevine düzenlenen roketatarlı saldırı, Kayseri- Malatya Karayolu’na bomba yüklü araçlarla; hükümeti protesto, yıpratma ve devletin düzenini yıkma gayretleri mevcut!
Bu marjinal gruplar, yurt dışından da aldıkları destekle; 11 yıldır iktidarda olan AK PARTİ hükümetinin yaptıkları reformları hazmedememektedirler! O kadar gözü dönmüş kendini bilmezler var ki, yaşıl demeden acımasızca, hükümeti destekleyen, Başbakanı sevdiğini söyleyen, AK PARTİ’ye sempati duyanlara karşı adeta bir öfke ve hınç politikası uyguluyor, dövüyor, sövüyor…!
Bir gazete haberinde, “alevi iş adamı Ak Partili çıktı” olarak veriliyor! Haberin detayına baktığımız zaman, işin içinde; Alevileri, hükümete karşı kışkırtma olduğu görülüyor! Yani meselenin özüne indiğimiz vakit, bir iç savaş çıkartma, Kürt- Türk, Alevi- Sünni çatışmasını gündeme getirme gayretleri mevcut!
Bu ülkede yıllarca yan yana, diz dize, omuz omuza bulunmuş, her şeylerini paylaşmış, savaşlarda aynı siperde kardeşçe, düşmana karşı durmuş olan, kültürel bir zenginlik oluşturan bu insanlarla arayı açmak tek amaçları şer odaklarının!
Sağduyu sahibi ve akıllı olan hiç kimse bu tür ayak oyunlarına gelmez ve gelmiyor da! Bakınız anketlere, inceleyin ve halkın arasına girin bakalım nasıl düşünüyor, hükümete ve ülkeye hizmet etme aşkı taşıyanlara karşı tavırları ne merkezde? Seçimler yaklaştıkça, sandığın, milletin önüne gelmesine az bir zaman kala yine “dosyalar” havada uçuşacak! Yine her zaman olduğu gibi iftiralar, tezviratlar veryansın edilecek! Devlet ricaline, hükümete “yolsuzluk yapıyorlar” diye halkın kafasını karıştırmaya kalkacaklar! Ama millet uyandı! Artık, oklavayı baklava diye kimseye yutturamıyorlar, yutturamayacaklar!
SELÇUKYA AKLINI TERLETMEYE DEVAM EDİYOR!
BİLMEK YETMİYOR
DÜNYAYA GELMEKLE İŞ BİTMİYOR
UBUNTU
ULUSLARARASI İSLÂMÎ İSTİŞARE
MÜSLÜMANIN HAYATI HİCRETTİR
HAYATIMIZI NASIL GEÇİRİYORUZ?
HAYAT DEDİĞİMİZ
ACI BAŞLANGIÇ, HAYIRLI SONUÇ!
YAZMAK, DÜNYANIN EN MUTLULUK VEREN İŞİ