Görmemek için kör olmak lazım
DOHA SALDIRISI İSLAM ÂLEMİ’NİN 11 EYLÜL’ÜDÜR.
Zehirli gelecek gelmesin
AİLE; GÖZ AYDINLIĞI VE CENNET VESİLESİDİR
Piyasalarda öngörülebilir fiyat kavramını allak bullak ettiler
iPhone 17 almayın, TOGG alın
Basit hatalar ağır fatura
VİCDAN
Yeterli ve Dengeli Bir Eğitimle İki Kanatlı Çocuklar!
Kendine Yenilen Konyaspor
DÜNDEN BUGÜNE
Güçlü Aile, Güçlü Toplum. Aileyi yaşat ki toplum yaşasın.
Mutluyduk…
Milli Takım Konya’yı, Konya Milli Takımı sever
HAYATIN ANLAMINI KAVRAYAN İKİ ŞAHSİYET KUSS B. SAİDA VE EBU’L-BEKA ER-RUNDÎ
TRAFİK SORUNUN ÇÖZÜMÜ İŞTE BURADA!
“Hayatın Masası”
Efsanelerin Yemişi
Linç Edilen Hekim ve Sessiz Çoğunluğun Feryadı
Rakamlarla Otomobil Piyasası
BASIN DİLİ
Kendimi bildim bileli, aklım erdiğinden beri insanlığa karşı zulümler devam ediyor. Okul döneminde, ders kitapları durmadan Batı'yı, Avrupa'yı, ABD'yi… öve öve bitiremiyorlardı. Batı ne yaparsa; "doğru, neyi imal ederse yerinde, hangi fikri ortaya atarsa mantıklı, onun bir bildiği var, onun giydiği, tavsiye ettiği, daha doğrusu dayattığı her şeyi makul(!)” karşılardık.
Bizlere öyle öğretilmişti. Öyle yetiştirildik. Kitaplar öyle yazıyordu. Düşünce tarzımız Batılı ise; "İşte bu, adam uygar canım, baksana ne güzel İngilizce- Fransızca… konuşuyor” diyerek böbürlenir, Batı dışında düşünen ve konuşanları gerici, yobaz, dar görüşlü olarak hakir görürdük, görülürdük.
Basra, Bağdat, Mısır, Kahire, Belh, Afganistan, Pakistan, Irak, Suriye, Şam, Halep, Kerkük, Musul… ilimde, irfanda, ekonomide zirve şehirler iken şimdi harabe haline getirildi. Buralarda ilim ve irfan sahipleri yetişiyordu.
Bugün neden İmamı Azam'lar, İmamı Şafiiler, İmamı Buhari'ler, İbni Sina'lar, Mimar Sinan'lar, Ali Kuşçu'lar, İbni Haldun'lar, İmamı Gazali'ler, İbni Rüşt'ler, Cabir'ler, İbni Heysem'ler… yetişmiyor?
Niçin tefekkürden uzak kaldık? İcat yapacak, yeniliklere imza atacak, tamamen bağımsız fikirli mütefekkirlerimiz yok? Kaht-ı Rical dönemi yaşıyoruz!
Bütün icatlar, yenilikler, insanlığa yarar sağlayan güzellikler Müslüman Türklerin eseriyken neden Avrupalı yaptı diye lanse edildi? Amerika kıtasını Kristof Kolomb fethetmedi. O, sadece sömürmek için devreye girdi. Bugün Amerikalı diye bir millet yok. Amerika, yerlilerin, Kızılderililerin ana vatanı. Ama onları yerinden etti o bizim ilah diye tapındığımız Avrupa ve ABD.
Avrupa ve Batı'nın insanlığa bir gram iyiliği yoktur ve olmamıştır. Onun amacı; sömürmek, esir etmek, katliam yapmak, köleleştirmek ve dünyaya terörü yerleştirmektir. Bugün zihniyeti iyice ortaya çıkmış bulunuyor; İsrail'in aylardır yaptığı soykırım, bunun açık örneği. BM'nin kararlarına uymaması, Batı'nın nasıl bir zihniyete sahip olduğunu açıkça gösteriyor.
Dünya Yüzyılında batı'ya yer kalmamıştır artık. Batı'nın hükümranlığı bitmiş, forsu sönmüştür ABD dahil. Bunların gölgesinden geçinen Siyonist İsrail devleti de onlarla birlikte tarihin karanlık sayfalarına gömülecektir.
Batı Dedikleri!
"Medeniyet” diye yola çıktılar,
Demokrasi ile ülke yıktılar,
Terörle beslendi canlar yaktılar,
Batı dedikleri Firavun soyu!
"İnsanlık” diyerek hep kandırdılar,
Tüm dünyayı teröre yandırdılar,
Uyuşturucuya kan bandırdılar,
Batı dedikleri Firavun soyu!
Barışın adıyla barışamadı,
Hakkın davetine erişemedi,
Merhamet tadıyla buluşamadı,
Batı dedikleri Firavun soyu!
Ezelden beridir Hilal'e düşman,
Hasan'a Ahmet'e Bilal'e düşman,
İnsanlığa ait her hale düşman,
Batı dedikleri Firavun soyu!
Vampir devletlerle birlik oldular,
Siyonist hainle dirlik oldular,
Ülke sömürdüler varlık oldular,
Batı dedikleri Firavun soyu!
Beyin yıkadılar köle ettiler,
Bastıkları yeri çöle ittiler,
Petrole oturup çalıp gittiler,
Batı dedikleri Firavun soyu!
Müslüman'a kini dinmiyor asla,
Haçlı zihniyeti sönmüyor asla,
Domuzluk huyundan dönmüyor asla,
Batı dedikleri Firavun soyu!
Kur'an'a ezana yasak koyarlar,
"Yo” diyenlerin gözünü oyarlar,
Zalimlik yaparlar şerre uyarlar,
Batı dedikleri Firavun soyu!
Barışa huzura savaş açarlar,
Kardeşliğimize zehir saçarlar,
İnsanı yerler kanını içerler,
Batı dedikleri Firavun soyu!
DÜNDEN BUGÜNE
BABAM
DOLANDIRICILARA DİKKAT!
AYASOFYA’DAN TÜM DÜNYAYA...
SÖZLERDE KENDİMİZİ ARAMAK
SIRAYA DİZİLEN DEVLET BAŞKANLARI
KENDİMİZİ HESABA ÇEKELİM
OLMAK MI GÖRÜNMEK Mİ?
MİKAİL BAYRAM
AYMANAS ANILARI! (2)