BU ŞEHRE VEFA BORCUM VAR
Kendi eliyle küçülen muhalefet
Bir Değerin Sessiz Vedası: Mahalle Bakkalı
E-MUHTIRA VE OSMANLI TOKADI
Küresel ekonomi durgunlukla yüksek enflasyon arsında bir bilinmezliğe sürükleniyor
PAMUK
Galibiyete Ciddiyetsizlik Yakışmadı
Ya 3 T’li (Tespit-Tenkit-Teklif) Konuşun, Ya da Ebediyen Susun!
Hüyük’te Turizm Bayramı
İNSANA YATIRIM YAPMAK
NAMAZIM, HER TÜRLÜ İBADETİM, HAYATIM VE ÖLÜMÜM ALLAH İÇİNDİR
REZİLLİK DİZ BOYU
Mart Ayı Satış Rakamları Açıklandı!
İRAN – ABD İLİŞKİLERİ
Ramazan’da Sağlıklı Beslenme Önerileri
ÇUMRA KARKIN’DA TANDIR EKMEĞİNİN SICAK YOLCULUĞU
KIZILDERELİ KATLİAMI
Acı nedir bilir misiniz?
“Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne,
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne!” M. Akif Ersoy
Kızımın namusu,
Eşimin süsüdür!
Başörtüsü,
İnancın ölçüsüdür.
Bunun için ne değerler yitirdik,
Rüyalara sansür koyduk, Hayalleri bitirdik!
“Müslümanlar kızlarını okutmuyor” dediler,
“Haydi kızım okula” deyince,
“Siz okutamazsınız” diye emir verdiler!
“Çünkü okutmak için bizden izin alınır,
İnanç, fikir, düşünce yad ellere salınır!
Bize göre başörtüsü pkk ile eş değer...”
Ahlaksızlığıyla insanların kanına girdiler,
Üniversitelere sokmadılar,
Kampüslere almadılar,
Kamusal alan diye çarşıya salmadılar!
Çeneden bağla, düğüm yap, türban yapma,
Başörtüsü benim anlayışımda yok, inancını yapma! ....
Bu bahanelerle çeşitli yolsuzluklar yaptılar,
Devleti sömürdüler, hazineye kilit taktılar!
Mitinglerde boy gösterdiler, bağırdılar,
Atatürk’e şikayet ettiler, onu mezardan çağırdılar!
Bu numaralarla, karanlık oyun oynadılar,
Terörü kaşıdılar, kan dökmeye doymadılar! (Kazım Öztürk)
O kadar korkuyorlar ki, tarifi mümkün değil! Ey CHP! Sen Müslüman hanımların başlarına taktığı örtüden korkarsan, onların “Allah” demesi seni rahatsız ediyorsa- ki rahatsız olduğunuz açık- o zaman, “bizim başörtüsü sorunumuz yok, isteyen istediği gibi giyinir…” sözlerine halk inanır mı? neden o zaman riyakarlık yapıyorsun?
Parti ambleminde “Cumhuriyet Halk Partisi” yazıyor! “Cumhur” halk demek. Halk ise; dinine, manevi değerlerine saygıda kusur etmez! Bu halktır, Cumhuriyeti kuran, bu halktır; Kurtuluş savaşını yapan, bu halktır; Şerife Bacıları, Kara Fatmaları, Nene Hatunları, Sütçü İmamları, Şehit Kamilleri, İskilipli Atıf Hocaları, Mehmet Akifleri, Necip Fazılları… yetiştiren!
Sağa sola bükmeden, çıkıp açıkça, yüreklice; “ey millet! Bizim, dinle, diyanetle, manevi değerlerle ilgimiz yok. Bize oy vermek isteyenler, buna göre oy versin! Biz olduğumuz gibi görünüyoruz! Biz, sizden oy isterken, ülke yönetimine talip olurken; “dini rafa kaldırmayı, camileri ahır ve samanlık yapmayı, ezanı Türkçe okutmayı- hatta ezanı yasaklamayı- hacca gidenlere, “aman dikkat et Muhammed seni burada alıkoyar sonra” diyerek hacca engel koyacağız.
Bir zaman yaptığımız gibi yine TBMM’ye başörtüsüyle gelen hanım milletvekillerine, “bu kadına haddini bildirin” diyecek ve meclis kürsüsünü işgal edeceğiz, biz varken meclis’e başörtüsü giremez! Bu konuda tescilli olan vekillerimizi devreye sokacak, ortalığı karıştıracağız! Biz; oruçtan, namazdan, Kur’andan, dindar nesilden rahatsızız! Biz, darbe heveslisiyiz, terörün bitmesini istemeyiz, kandan, baruttan medet umarız, bizim anladığımız demokrasi; yalnız sandık değildir! Halkı sokağa dökmek, yasadışı faaliyet içine girmek, üniversiteleri karıştırmak…” bu tavırlara; “tamam, tam da benim zihniyetim” diyorsan bize oy ver! Değilse verme!
Başörtülü vekillerin sayısının artması temennisiyle!
BU ŞEHRE VEFA BORCUM VAR
KUR’AN VE İNSAN
DEPREM ÜZERİNE
DÜŞÜNCE DURUMUMUZ NEDİR?
KONYA’DA ZAMAN
ÇOCUKLUĞUMDAKİ KONYA
BİR KÜLTÜR İNSANI: FAHRİ ÖZPARLAK
BOYKOT
BİR BAYRAM BÖYLE GEÇTİ
OLAYLARA ŞİİRLERİMLE CEVAP