YILDIRIM HAN BRE DOĞAN YETİŞTİK SABREDİN
OSMANLI’YI KONYA KURDU
İki Yüzlü Muhafazakârlar ve Bir Adam Yaratmak
AFYONKARAHİSAR KİTAP GÜNLERİ
İnsanlığın Yükü: Hafızanın, Emanetin ve İadenin Sergisi
BİR GÜNE SIĞAR MI?
Ev gençleri sorunu ekonomik beka meselesidir
SU VE GELECEK
Çiğne/Hazmet/Düşün/Kendini Yeniden Tasarla!
Konyaspor’da artık bütün yollar finale çıkıyor…
Özbekistan’da “9 Mayıs Xotira va qadrlash kuni’’ Anma ve Saygı Günü, Hatıra ve Kıymet Verme Günü
Türkiye-Suriye Kalkınma Hattı
Yolun Sonu Kupa Olsun
SAHİBİNİ ARAYAN MADALYA
5G NE KADAR GÜVENLİ?
AKŞAM OLMAKTA
Berkan Kutlu, Konya mutlu
Ateşkes mi, Sadece Bir Ara Mola mı? İran–ABD Geriliminin Gerçek Anlamı
ÇOCUK VE HAYAT - Çocuklar neden içine kapanır?
Sarı Lacivert Kemer
Konya’ya Bahar Geldi
İnsana İyi Gelen Melodiler
5816 KALDIRILMALI MI?
İRAN’DAN SONRA SIRA KİMDE?
Birkaç gündür kamuoyunu epey meşgul eden bir söz yayıldı medyada; “AK PARTİ Abdullah Gül’ü sildi, Erdoğan ile Gül’ün arası bozuldu!...”
Aslına bakarsanız bu tür uydurmasyon ve asparagas haberleri sıkça görüyoruz! AK PARTİ kurluduğu günden bu yana, “acaba nasıl olur da bu ikilinin arasını ayırabiliriz? Nasıl olur da AK PARTİ ve ekibini parçalayıp, yutabiliriz?” in hesapları yapılıyor!
İnceleyin bir kısım medyayı, bakın haberlerine ve okuyun köşe yazılarını, takip edin televizyonlarını dediklerimi aynen göreceksiniz. Neden böyle bir Bizans oyunu oynama çabasına giriyorlar? Gayet basit; dostlukları yıllara dayanan ve kadim denilen, kolay kolay kopması, parçalanması mümkün olmayan bir maziye sahip olan, ruhunu İslâm’ın; “Müslümanlar ancak kardeştir” ilkesinden alan köklü bir anlayışı yıkmanın gayreti içine girenlerdir! Şimdiye kadar olduğu gibi bunda da başarılı oalamayacaklardır! İşte size örneği;
Gül, Suskunluğunu Bozdu. Gül; ''Tayyip Bey ile ilişkimiz kardeşlik hukukunun ötesinde'' dedi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Danışmanı Ahmet Sever’in cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik kırgın olduğu yönündeki sözlerine açıklık getirdi.
''Önümüzde daha 2 yıl var. Günü geldiğinde aramızda oturur konuşuruz. Şu an işlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Tayyip Bey'le ilişkimiz kardeşlik hukukunun ötesindedir. Önümüzde uzun zaman var. Halkın milletin beklentileri var, Türkiyenin etrafında olup biten önemli olaylar var, zihnimizi bunlarla meşgul etmemiz lazım" dedi.
Bu tür sözler ve yalan haberler ve “ah bir ayakları sürçse de ülke karanlığa girse, tekrar eski koalisyonlar geri gelse, Ergenekon terör örgütü mensupları salıverilse, darbeciler hapisten çıksa, yine bir zamanlar olduğu gibi, mafya-hükümet ilişkileri devreye girse, borsadan bir gecede zengin olanların sayısı artsa, enflasyon rakamları, üçlü-dörtlü-beşli hanelere gelse, halk zamlardan bîtap düşse, kimin eli kimin cebinde belli olmasa…” rüyaları görenlere aittir!
“yalancının mumu yatsıya kadar yanar” diye bir atasözümüz var. Ama bu tür olumsuzluklar üretenlerin mumları yatsıya kalmadan sönüyor! Halkın teveccühü devam ettikçe Cumhurbaşkanlığı tam anlamıyla cumhurun başkanı olarak kalacak, hükümet de AK PARTİ’de kalmayı sürdürecek! Kimse de bu güçlü yapıyı bozamayacak! Bunu bilmek için uzman olmaya gerek de yok. Derler ya, “görünen köy kılavuz istemez”.
OSMANLI’YI KONYA KURDU
DOSTLARIN KALEMİNDEN (2)
DOSTLARIN KALEMİNDEN
SELÇUKYA, YENİ BİR PROJEYE DAHA İMZA ATTI
TÜRKLERDE EĞİTİM, EDEBİYAT VE ŞİİR
BAŞKASINI ELEŞTİRMEDEN ÖNCE KENDİMİZİ ELEŞTİRİYE TABİ TUTALIM
TEMİZ TOPLUM KUR’ANCA TEFEKKÜRLE MÜMKÜNDÜR
OKULLARDA ŞİİR SEVGİSİ
KUR’AN’A UYSAYDIK, BU BADİRELER GİRMEZDİK!
NEDEN BU HALE GELDİK?