YILDIRIM HAN BRE DOĞAN YETİŞTİK SABREDİN
OSMANLI’YI KONYA KURDU
İki Yüzlü Muhafazakârlar ve Bir Adam Yaratmak
AFYONKARAHİSAR KİTAP GÜNLERİ
İnsanlığın Yükü: Hafızanın, Emanetin ve İadenin Sergisi
BİR GÜNE SIĞAR MI?
Ev gençleri sorunu ekonomik beka meselesidir
SU VE GELECEK
Çiğne/Hazmet/Düşün/Kendini Yeniden Tasarla!
Konyaspor’da artık bütün yollar finale çıkıyor…
Özbekistan’da “9 Mayıs Xotira va qadrlash kuni’’ Anma ve Saygı Günü, Hatıra ve Kıymet Verme Günü
Türkiye-Suriye Kalkınma Hattı
Yolun Sonu Kupa Olsun
SAHİBİNİ ARAYAN MADALYA
5G NE KADAR GÜVENLİ?
AKŞAM OLMAKTA
Berkan Kutlu, Konya mutlu
Ateşkes mi, Sadece Bir Ara Mola mı? İran–ABD Geriliminin Gerçek Anlamı
ÇOCUK VE HAYAT - Çocuklar neden içine kapanır?
Sarı Lacivert Kemer
Konya’ya Bahar Geldi
İnsana İyi Gelen Melodiler
5816 KALDIRILMALI MI?
İRAN’DAN SONRA SIRA KİMDE?
Allah'a hamdolsun, bir seçimi daha kazasız, belasız bitirdik. Bu hususta Rabbimize ne kadar şükretsek azdır.
Milletimiz; "Erdoğan'a sahip çıkacak, Cumhur ittifakını iktidar yapacağız” diyerek, sabahın erken saatlerinde sandık başındaydı. Herkes heyecanlı, herkes, Türkiye'yi yeni sisteme taşıma konusunda kararlıydı. Şimdiye kadar yapılan seçimlerdeki katılım oranından daha fazla katılım oldu. Reis; "sandıkları patlatmaya var mısınız?” diye soruyordu ya, işte, onun dediği oldu.
Akşam 17.00'den itibaren televizyonlara kilitlendik adeta. Her kanal, seçim sonucunu merak ediyordu. Hangi kanala baksak, hangi yöne zamping yapsak hepsi heyecanla ve dört gözle YSK'nın, yasağı kaldırmasını bekliyordu. Aslında televizyonlar sonucu biliyordu ama yasaktan dolayı izleyenlere söylemiyor ve göstermiyordu. Yasaklar; 18.45'te kaldırıldı. Artık televizyonlar izleyicileriyle sonuçları paylaşmaya başladı.
Milletimiz, oy vermeyi biliyor. Oyun; bir namus, bir memleket sevdası, bir ölüm kalım meselesi olduğunun şuurunda!
İşin başından itibaren bu fakir, buna yakın bir tahmin yapıyordu. Hatta bir gün önce mahalle bakkalı ile muhabbet ederken, bakkal;
-"Hocam nasıl bir sonuç olur? Yüzdeye vurursak yüzde kaç alır veya yüzde kaçta kalır?” diye sordu.
Bendeniz de;
-"sevgili bakkal, görünen köy kılavuz istemez, Perşembenin gelişi, Çarşamba'dan belli, muhalefet yani Millet ittifakının adaylarının tamamı Erdoğan'a çalıştı. Onlar şunu demek istedi; "arkadaş bizden iş çıkmaz, bizim ne projemiz var, ne geleceğe dönük planımız. Siz en iyisi mi, oyunuzu boşa götürmeyin Erdoğan'ı başkan yapın” demek istedi. Millet de bu hususa uydu. Şu tahmini yapmıştım; Erdoğan % 55, AK PARTİ 310 Milletvekili” demiştim.
Seçimde bazı almamız gereken dersler de var. Şöyle ki;
İnşallah, yeni sistem hayırlar getirecek. İlk Başkanımız, Cumhur ittifakı milletimize, ülkemize ve bütün İslam âlemine uğurlu olsun. Artık dünya, eski dünya olmayacak. "Dünya 5'ten büyük” feryadı maya tuttu!
OSMANLI’YI KONYA KURDU
DOSTLARIN KALEMİNDEN (2)
DOSTLARIN KALEMİNDEN
SELÇUKYA, YENİ BİR PROJEYE DAHA İMZA ATTI
TÜRKLERDE EĞİTİM, EDEBİYAT VE ŞİİR
BAŞKASINI ELEŞTİRMEDEN ÖNCE KENDİMİZİ ELEŞTİRİYE TABİ TUTALIM
TEMİZ TOPLUM KUR’ANCA TEFEKKÜRLE MÜMKÜNDÜR
OKULLARDA ŞİİR SEVGİSİ
KUR’AN’A UYSAYDIK, BU BADİRELER GİRMEZDİK!
NEDEN BU HALE GELDİK?