SELÇUKYA AKLINI TERLETMEYE DEVAM EDİYOR!
Şehir Diplomasisinde Tarihi Konya Zaferi
KIYAMETE KADAR TÜRKLERE VERİLEN GÖREV “KÂBE MUHAFIZLIĞI”
Cevher mi, Cüruf mu, Köpük müyüz?
BU ONUR KONYA’NIN, BU BAŞARI UĞUR İBRAHİM ALTAY’IN
IBAN hesaplarıyla ilgili yeni düzenleme yolda
TÜRKİYE’NİN ÇELİK ZIRHI: CUMHUR İTTİFAKI...
Mezuniyet Törenleri ve İkiyüzlülüğümüz
TOPRAĞINI KAYBEDEN GELECEĞİNİ KAYBEDER
AŞÛRE GÜNÜ VE KANAYAN YARAMIZ KERBELA
“İYİ Kİ VARSINIZ“
Selçuklu Konferansları ve Ölümsüzleşen Mirası
Necmeddin Kübra Uluslararası Sempozyumu ve Ebu Reyhan Biruni Ürgenç Devlet Üniversitesi
EN İYİ ARKADAŞIM
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
SAHİBİNİ ARAYAN MADALYA
AKŞAM OLMAKTA
ÇOCUK VE HAYAT - Çocuklar neden içine kapanır?
Sarı Lacivert Kemer
Konya’ya Bahar Geldi
Venezuela devlet başkanı Maduro ile eşinin evinden derdest edilerek ABD'ye götürülmesinin şoku hala devam ediyor. Aklı eren, insanlıktan nasibi olan hiç bir kimse, bu olanları tasvip edemez.
"Şurayı alacağım, buraya yerleşeceğim..." diyor. Üstüne üstlük olmadık yalan ve iftiralarla, aylarca önceden iddianame hazırlanıyor! Yani; "Ben seni yiyeceğim, kafama koydum" demeye getiriyor.
İşin tuhaf tarafı da şu; Venezuela halkı neden tepki koymadı? Niçin sokaklara dökülmedi? Sen bizim devlet başkanımıza bunu nasıl yaparsın? Demedi. Sonradan oğlu baş kaldırdı ama nereye kadar? Arkası gelecek mi? Gelse bile etkili olacak mı?
Aklıma gelmiyor değil, acaba içerden bazıları bu durumu hazırlamış olamaz mı? Hatta bu hususu dile getirenlerin sayısı da epeyce var.
Aslında bu yapılan bardağı taşıran son damla olmalı. Bundan sonra tüm dünya; Tramp ve Netenyahu'ya gerekli dersi vermeli. Daha doğrusu nerede zalim, hain, gözünü kan bürümüş, emperyalist ruhlu insan varsa hepsi cezasını çekmeli. Yaptıklarının karşılığını en sert biçimde görmeli. Ekonomikse ekonomik, siyasetense siyaseten... Öyle bir ambargo uygulanmalı ki dünyada bu iki zalime karşı bir daha astığı astık, kestiği kestik diyerek makyakça, mantıksızca, insafsızca ve iz'ansızca davranış sergilemesinler.
Ne demek; "ben senin petrolüne el koyacağım, bundan sonra petrolünü ben işleteceğim? Sözün bittiği yerdeyiz. Düşündükçe insanın hafakanları kalkıyor.
Mesele BM'ye dayanıyor. BM, işlevini yitirdi artık. Sadece ismi var. İslam Ülkeleri Teşkilatının da esamisi okunmuyor. Onun da BM'den farkı yok. "Dünya beşten büyüktür" sözü artık ete kemiğe büründü. Bu kadar güce sahip İslam ülkeleri nerede? Üstlerine ölü toprağı mı serpildi? Neden korkuluyor? Allah'a bir ölüm borcumuz yok mu? Şerefsizce, onursuzca, haysiyetsizce, esirlik içinde yaşamaktansa şereflice ölmek, Hak yolunda şehit olmak en güzeli değil mi?
Sessiz kalmak, sessizliği korumak bundan sonra doğru da değil, mantıklı da değil. Her aklıselim sahibi insanlar ellerini taşın altına sokmalı, insanlık için, yaşanabilir; terörsüz, savaşsız, huzur ikliminde bir dünya için, çareler aramalı ve bunu hareketlerle göstermelidir.
Müslüman aksiyon insanıdır. İslam ülkeleri yalnızca "Müslüman" ismiyle kalmamalı, onun gereklerini mutlaka yerine getirmelidir.
Amerika!
Masum insanların, suçsuz canların,
Artık hesabını ver Amerika,
Ateşe verdiğin o mekânların,
Kor ateşlerine gir Amerika!
Kanları akıttın, yürekler yaktın,
Terörler estirdin, ilenç bıraktın,
Kaoslar çıkarttın, hanuman yıktın,
Kafanı taşlara vur Amerika!
Aylan bebeklerin neydi günahı?
İnsanlık ağladı, yükseldi ahı,
Zalimlerin asla, olmaz sabahı,
Bundan sonrasını gör Amerika!
Yaptığın hileler, çıkmaz mı sandın?
Şeytanlara uydun, taguta kandın,
İnsanın kanına, ekmekler bandın,
Ebedi kurtulman zor Amerika!
Yalanın yatsıya varmadan söndü,
"Süper Güç" mumların terörle yandı,
Zehirler sununca zehire kandı,
Korkulu rüyanı yor Amerika!
SELÇUKYA AKLINI TERLETMEYE DEVAM EDİYOR!
BİLMEK YETMİYOR
DÜNYAYA GELMEKLE İŞ BİTMİYOR
UBUNTU
ULUSLARARASI İSLÂMÎ İSTİŞARE
MÜSLÜMANIN HAYATI HİCRETTİR
HAYATIMIZI NASIL GEÇİRİYORUZ?
HAYAT DEDİĞİMİZ
ACI BAŞLANGIÇ, HAYIRLI SONUÇ!
YAZMAK, DÜNYANIN EN MUTLULUK VEREN İŞİ