ARINMA ZAMANI
Konya’dan bir Erdoğan geçti
Altın Yumurtlayan Tavuğu Kesmek
Galibiyet Yok Ümitler de Bitti
Konyaspor bina okur döner döner bir daha okur!
Özbekistan’da 14 Şubat ve Babürlülerin Kurucusu Zahîrüddîn Muhammed Doğum Günü
Sanal Kumar Ekonomi ve Gençliğimiz İçin Beka Meselesidir
GÜNAH ADASININ ARKASINDA YATAN GERÇEKLER
MOTOSİKLET KAZASI!
YENİ DÜNYA DÜZENİNDE GÜÇLÜ OLMAYA MECBURUZ.
Yusuf Tekin istifa mı etsin?
Suriye çadır kent sorunu
MİHALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI ZEYNEP GÜNEŞ AKGÜN YALNIZ DEĞİLDİR.
ANNECİĞİM
ŞEMSİYENİ AÇ
BİREYSELCİLİKTEN MEALCİLİĞE
Plaka basım atölyesinde yeni dönem
HEPİMİZ ÇARKIN İÇİNDEYİZ
Sosyal Medya: Abartı, Algı ve Sessiz Soygun
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KÜLTÜR VE EDEBİYAT MERKEZLERİ ve TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ KONYA ŞUBESİ ÖRNEĞİ
BATILILARIN KİRLETİLMİŞ MENDİLLERİ: TERÖR ÖRGÜTLERİ
KAYGI
Ayaz Ata ve Nardugan
Yeni Yıl Dilekleri Tutarken, Kimleri Hâlâ Hayatımızda Tutuyoruz?
EĞİTİMDE BİR MİLAT BAŞLAMALI MI?
11. YARGI PAKETİNE LGBT’DE EKLENMELİ
Zamana hükmedemeyenler, zamana sözünü geçirenlerle dalga geçtiklerini sanırlar.
İtin aya ürmesi gibidir kimilerinin tavırları.
Ya da kaçırdıkları trenin arkasından koşan, koştukça yorulan ve bir türlü o trene binemeyen, arkasından aval aval bakan öküz gibidirler.
Kaldı ki bu insanlar, kendilerini acayip gülünç duruma düşürürler ve bu düştükleri durumu da asla kabul etmezler. İşin en hoş tarafı da bu olsa gerek.
Kimlerden mi söz ediyorum?
Ülkemizde kendilerini muhalif olarak konuşlandıran, muhalif olmakla kalmayıp da güya sert, etkili ve zekice muhalefet ettiğini düşünen güruhtan.
Yıkılacağını çocukların bile bildiği kumdan kaleler inşa etmekte beis görmeyen tiplerden.
Sokak serserilerinin bile artık racon kesmediği ülkemizde, kendilerine bir yer edinmek adına, külhanbeyi tavrıyla muhalefet ettiğini düşünen bağzılarından.
Kocaman kocaman adamların başka işi gücü yokmuş gibi, kalkıp meydanları talan ederek hükümet düşürme gayreti güdenlerden.
İktidara gelirken hiçbir gayr-ı meşru yola başvurmayan bir partiye, sokaklarda tencere tava çalarak gününü göstermeye çalışan aklı evlerden.
Ağızlarından köpük saçarak televizyon ekranlarında arz-ı endam eden sanatçı bozuntularından.
Hükümete destek verip kendilerine köstek olan herkese yalaka diyen, kendilerine yaltakçılık ve yalamalık yapan herkese de kol kanat geren soysuzlardan.
Ülkenin gelişmemesi için her türlü şerefsizliği yapmakta beis görmeyen, ümükleri sıkılınca da “özgürlük” diye bağıran had bilmezlerden.
Yol, köprü, havaalanı, fabrika, santral, konut yapmayı beceremeyen ülkenin kanını sömüren hiçbir iktidara gıkını çıkarmayıp da, sanki yeni yol yapılıyormuş, ağaçlar yol yapımı için yeni kesiliyormuş gibi, akılları başına gelip de güya çevreci oluveren ama insanların katledilmesi konusunda tek bir satır kalem oynatmayan satılmış gazetecilerden.
Komşularla iyi geçinelim, sıfır sorunla dış politika yapalım diyen hükümete, Türk'ün Türk'ten başka dostu yok deyip, eksen kayması yaşıyoruz deyip muhalefet eden, halkına zulmeden zalimlere karşı düşmanca tavır sergileyen hükümete, sana ne! diyecek kadar kendini ve haddini bilmez siyasetçilerden.
Cepheye giden başbakanın ardından, o herif gibi durmadı ben gideceğim görün heriflik nasılmış diyerek, büyüklerin peşinden tepinen çocuklar gibi cepheye koşan, kum torbalarının önünde ayakta poz veren zihniyetten. (Kümeste savaş kazananları da vardı bunların.)
Senin işin Türkiye, Filistin değil, diyerek başbakanla kafa bulmaya çalışırken, bana ne bana ne ben de Gazze'ye gideceğim, diyecek kadar kendini inkâr eden tiplerden.
Bu tiplerden neden mi söz ediyorum?
Hepsini çok seviyorum da o yüzden, şaka değil gerçekten seviyorum.
Bunlar olmasa ülkemiz ayağa nasıl kalkacaktı?
Yusuf Tekin istifa mı etsin?
İrtifa kaybeden muhalefet
Belediye Kreşi mi, Epstein Adası mı?
Sanat linç içindir
Belediyecilik CHP’nin işi
İş yapmayana oy vermek
Müfredat, Rotasyon ve Kalite
Seküler kesimin çatallı dili
Sessiz Çoğunluğun “Temiz Eller“ Manifestosu
Milletin Sinirini Bozmayın!