DOLAR
43,55
EURO
51,60
STERLİN
59,75
GRAM
7.144,55
ÇEYREK
11.727,88
YARIM ALTIN
23.331,41
CUMHURİYET ALTINI
46.516,13

Dağdan kopan zeytin ağacı karayolunu ikiye böldü

 Dağdan kopan zeytin ağacı karayolunu ikiye böldü
Aydın’ın söke ilçesinde sağanak yağış sonrası köküyle birlikte sel sularının getirdiği zeytin ağacı karayolunu ikiye böldü.

Meteoroloji'nin sağanak yağış ve fırtına uyarısının ardından Söke ilçesinde sağanak yağış dün gece saatlerine kadar etkili oldu. Sağanak yağışla birlikte yollar göle dönerken, köküyle birlikte yol ortasına sürüklenen zeytin ağacını görenler gözlerine inanamadı.

Sel sularının dağdan kopardığı ve adeta ayaklanan zeytin ağacı sürüklenerek karayolunun ortasında durdu.

İlginç olay kameralara yansırken, durumu gören araç sürücülerinin ihbarı ile trafik ekipleri yolda güvenlik önlemi aldı. Bölgeye gelen belediye ekipleri ise zeytin ağacını karayolunun ortasından kaldırıp yeniden dikilmek üzere sera alanına götürürken, karayolunda ulaşım normale döndü.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER