DOLAR
45,967 TL
EURO
53,385 TL
STERLİN
61,872 TL
GRAM
6.761 TL
ÇEYREK
11.083 TL
YARIM
22.112 TL
CUMHURİYET
43.832 TL

Konya’da merhum belediye başkanının annesi hayatını kaybetti

 Konya’da merhum belediye başkanının annesi hayatını kaybetti
Konya’da 2020 yılında koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren eski Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’ın annesi Durdane Oflaz vefat etti.

Bir dönem Çumra Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Halit Oflaz, 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi görüyordu. Bir süre tedbir amaçlı uyutulan 46 yaşındaki Oflaz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamamıştı.

Annesi hayatını kaybetti!

Oflaz ailesini yasa boğan bir acı haber daha geldi. Halit Oflaz'ın annesi Durdane Oflaz'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Merhume Durdane Oflaz'ın cenazesi, bugün Cuma namazına müteakip Büyükaşlama Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

(Ali Asım Erdem)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER