SMUP Konya İl Temsilcisi Mustafa Dörtyol oldu

 SMUP Konya İl Temsilcisi Mustafa Dörtyol oldu
Sosyal Medya Uzmanları Platformu (SMUP), sosyal medya ve dijital pazarlama profesyonellerini çatısı altında bir araya getiriyor. 2011 yılında başlayan ve her geçen gün büyüyen, SMUP, kısa sürede kurumsallaşmasını tamamlayarak ülke genelindeki faaliyetlerini artırdı. Yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesinin ardından, grup yürütme kurulu, bölge koordinatörleri ve il temsilcileri belirlendi. Bu kapsamda Konya il temsilciliğine, sektörde uzun süredir hizmet veren sosyal medya hesap yöneticiliği, network marketing ve dijital pazarlama konularında uzman isim olan Mustafa Dörtyol getirildi.

2011 yılında başlayan ve her geçen gün büyüyen, güçlenen SMUP, sadece öğrencilere değil, aynı zamanda sektördeki tüm profesyonellere eğitim ve bilgi paylaşımı sunarak, başarıya ulaşma imkânı sağlıyor. SMUP üyeleri arasında; sosyal medya, dijital reklam, E-ticaret, E-ihracat, yazılım uzmanları, grafikerler, danışmanlar, öğretim görevlileri, üst düzey yöneticiler, öğrenciler, insan kaynakları, halkla ilişkiler uzmanı, akademisyenler, devlet görevlileri, iş insanları, yatırımcılar ve proje sahipleri gibi farklı uzmanlık alanlarından ve sektörlerden insanlar yer alıyor.

Linkedin üzerinde 126 üye ile büyümeye başlayan Sosyal Medya Uzmanları Platformu, 2022 Nisan ayında Whatsapp grupları ile yoluna devam etmekte. 2023 yılında 20 bin üyeye ulaşan platform; bilgi paylaşımı, iş birlikleri ve deneyimlerin paylaşılması açısından önemli bir kilometre taşını oluşturuyor. Yaklaşık 8 bin WhatsApp üyesi bulunan SMUP, 50'den fazla sektörel ve şehir grupları ile iletişim kurmayı sürdürmektedir. Ücretsiz workshop ve gelişim programları düzenleyen platform; üyelerin sosyal medya, dijital pazarlama ve ilgili alanlarda becerilerini geliştirmelerine ve güncel trendleri takip etmelerine yol gösterici olmaktadır.

Türkiye'deki sosyal medya uzmanlarını buluşturarak bu alandaki profesyonellerin bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını ve sektördeki gelişmeleri takip etmelerini sağlamak amacıyla kurulan Sosyal Medya Platformu, bu kapsamda ülke genelindeki faaliyetlerine yönelik çalışmaları artırdı. Üst kademesindeki oluşumunu kısa sürede tamamlayan SMUP, il temsilcilikleriyle daha etkin ve daha verimli bir hizmet ağı sunmayı amaçlıyor. SMUP, bu kapsamda Konya il temsilciliğine, sektörde uzun süredir hizmet veren sosyal medya hesap yöneticiliği, network marketing ve dijital pazarlama konularında uzman isim olan Mustafa Dörtyol'u getirdi.

Görevin tevdi edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sosyal Medya Uzmanları Platformu Konya İl Temsilcisi Mustafa Dörtyol, "Sosyal medya, günümüzde işletmeler için en güçlü pazarlama ve iletişim kanallarından biri haline gelmiştir. SMUP'un bir üyesi olarak, çalışmalarımıza hız vereceğiz. Sektörde faaliyet gösteren arkadaşlarımızın sorunlarının çözümünde ve kendilerini daha da geliştirmeleri noktasında çalışmalarımız olacaktır. Sosyal medya pazarlaması ve sosyal medya konularında bilgi ve deneyimlerini paylaşacağız ve bizler de diğer grup üyelerimizden öğreneceğiz. Sosyal Medya dünyasında yeni işbirlikleri kurmak ve ağını genişletmek isteyenler SMUP Konya'ya üye olabilirler. Gruplarımıza üye olup, diğer üyelerle bağlantı kurarak ortak projeler geliştirebilir, markalarla işbirliği yapabilir ve yeni fırsatlar keşfetmelerine olanak sağlayabilirler.' dedi. 

 

Dörtyol, ‘Dijital dünyanın gücünü en iyi şekilde kullanmak için güncel trendleri takip etmek, yenilikçi stratejiler geliştirmek ve müşterilerinizin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmak, dijital varlığını rekabet koşullarında ön plana çıkartmak isteyen işletmeler için oldukça önemli.  Günümüzde işletmeler için dijital varlıklarını çevrimiçi göstermek zorunluluğu var. Mutlaka dijital varlığınızı bir an önce en sağlıklı alt yapılarla ve en uygun platformlarda kurmalısınız. Bu konuda Sosyal Medya Uzmanları Platformu (SMUP) üyesi her bir arkadaşımızdan destek alabilirsiniz.  Dijital dünyada varlık oluşturmak isteyen herkesi SMUP çatısı altında buluşmaya davet ediyoruz. Siz de bu ailenin bir parçası olun, bilgi paylaşımının ve işbirliğinin gücüyle sektörde farkınız olsun!' açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak: Haber Merkezi

  • #Sosyal Medya Uzmanları Platformu #SMUP #Konya #Mustafa Dörtyol

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER