WhatsApp Arayüz Tasarımı Tamamen Yenileniyor!

 WhatsApp Arayüz Tasarımı Tamamen Yenileniyor!
WhatsApp, kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Son güncelleme ile gelen köklü değişiklik, WhatsApp’ın eski arayüz tasarımını tamamen tarihe gömecek. Bu devrim niteliğindeki güncelleme, WhatsApp’ın yeni yüzünü ortaya çıkaracak. WhatsApp kullanıcıları, yaklaşmakta olan güncelleme ile yepyeni bir arayüz deneyimine sahip olacaklar.

Google Play Store'da Android için en son WhatsApp beta sürümü olan 2.23.18.18, uygulamada yapılacak büyük değişikliği önceden haber veriyor.

Yapılan yenilikler içinde üst çubukta gezinme düzenlemesi, arka plandaki rengin değiştirilmesi ve sohbet filtrelerinin tanıtılması bulunuyor. Profil avatarının yanına ek bir menü düğmesi eklenecek, arka plan rengi yeşilden beyaza dönecek ve uygulama çubuğundaki WhatsApp logosu yeşile dönüşecek. Bu değişiklikler, gelecekteki arayüzün ilk adımları olarak kabul ediliyor. WhatsApp'ın bu güncellemesi, sadece Android kullanıcıları için geçerli olmayacak. iOS kullanıcıları da benzer değişikliklere sahip olacak.

WhatsApp'a Uzun Süredir Beklenen Özellik Geliyor: E-posta ile Doğrulama ve Mesaj Filtreleme!

En sık kullanılan uygulamalardan biri olan WhatsApp, uzun süredir beklenen e-posta ile doğrulama seçeneği gibi yeni özelliklerle geliyor. Ayrıca WhatsApp, kullanıcıların okunmamış mesajlarına daha iyi erişim sağlayacak bir filtreleme özelliği üzerinde çalışıyor.

WhatsApp'ın yeni güncellemesi sayesinde artık e-posta ile doğrulama seçeneği sunulacak. Ayrıca kişisel sohbetleri ve iş konuşmalarını liste bazında düzenleyebileceğiniz yeni filtreleme seçenekleri de getirilecek. Bu sayede WhatsApp kullanıcıları, yanlışlıkla iş mesajlarını arkadaşlarına gönderme riskini azaltarak daha organize bir deneyim yaşayabilecekler.

  • #whatsapp

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER