DOLAR
39,65
EURO
45,98
STERLİN
54,11
GRAM
4.260,11
ÇEYREK
6.994,01
YARIM ALTIN
13.989,01
CUMHURİYET ALTINI
27.848,09

Drift yaparken duvara çarpan sürücüye 46 bin lira ceza

 Drift yaparken duvara çarpan sürücüye 46 bin lira ceza
Edirne’nin Keşan ilçesinde aracıyla drift yaparken duvara çarpan sürücü S.A.’ya 46 bin 393 TL idari para cezası uygulandı, ehliyetine de 60 gün el konuldu. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, sabah saatlerinde İspat Cami Mahallesi Cennet Caddesi'nde meydana geldi. Mıcırlı olan caddede drift yapan S.A.'nın kontrolünü yitirdiği 22 ACA 183 plakalı hafif ticari araç, yol kenarındaki duvara çarptı. Kazada yaralanan olmazken, araçta hasar oluştu.

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ekipleri sevk edildi. S.A.'ya drift yapmaktan 46 bin 393 lira idari para cezası kesildi. Ayrıca 60 gün ehliyetine el konulan S.A., 'Trafik güvenliği tehlikeye düşürmek'ten adli işlem yapılmak üzere emniyete götürüldü. Hafif ticari araç ise çekiciyle yediemin otoparkına çekildi. S.A.'nın aracıyla drift yaptığı ve duvara çarptığı anlar ise çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: DHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”