Gazzeli 85 hasta ve yaralı daha Mısır’dan Türkiye’ye getirildi

 Gazzeli 85 hasta ve yaralı daha Mısır’dan Türkiye’ye getirildi
Gazzeli toplam 85 hasta ve yaralı, tedavileri için 106 refakatçiyle birlikte Türk Hava Kuvvetleri’ne ait iki nakliye uçağı ile Mısır’dan Türkiye’ye getirildi.

Türkiye'nin Gazze'deki hasta ve yaralılara yönelik yardımları devam ediyor. Türkiye, Mısır ve İsrail koordinasyonda yürütülen İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sebebiyle tedavilerine devam edemeyen hasta ve yaralılara yönelik 7'nci tahliye de gerçekleştirildi.

Gazze'den 85 hasta ve yaralı daha Türkiye'ye getirildi - Tv42Haber | Türkiye'nin  Yükselen Yıldızı | Güncel Haber | Gündem Haber

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait bir A400M ve bir C-130 tipi nakliye uçağı, toplam 85 hasta ve yaralı ile beraberindeki 106 refakatçiyle Mısır'ın El-Ariş Havalimanından havalanıp, Ankara'daki Etimesgut Askeri Havalimanına teker koydu. 

Gazzeli 85 hasta ve yaralı Türkiye'ye getirildi • Haberton

Gazze'den getirilen hasta ve yaralılar Sağlık Bakanlığı ekiplerinin ilk kontrollerinin ardından refakatçileriyle birlikte Bilkent Şehir Hastanesi, Etlik Şehir Hastanesi, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Yenimahalle Eğitim ve Araştırma hastanelerine sevk edildi. 

 

Kaynak: DHA

  • #gazze #filistin #85 hasta #israil

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER