DOLAR
46,519 TL
EURO
53,333 TL
STERLİN
61,675 TL
GRAM
6.315 TL
ÇEYREK
10.424 TL
YARIM
20.695 TL
CUMHURİYET
41.220 TL

Konya’da iş yeri kurşunlandı! Olayda yeni gelişme

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da iş yeri kurşunlandı! Olayda yeni gelişme
Konya’da bir iş yerine yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesinde bulunan bir simitçi dükkânına, yüzü kapalı motosikletli bir şahıs tarafından yivsiz av tüfeğiyle üç el ateş edilmesi üzerine çalışma başlatıldı.

Olayın ardından geniş çaplı çalışma yürüten ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Yüzlerce saatlik kamera görüntüsünü inceleyen ekipler, saldırının planlı şekilde gerçekleştirildiğini ve şüphelilerin olay öncesi ve sonrası hareketlerini tek tek tespit etti.

İş yeri sahibi A.K., karşı iş yerinin sahibi olan akrabası Ş.Y.'nin daha önce kendisini "burayı bana devredeceksin, sen dükkân açtığından beri iş yapamıyoruz” şeklinde tehdit ettiğini belirterek şikâyetçi oldu. Yapılan incelemelerde saldırının planlı şekilde gerçekleştirildiği belirlendi.

MOTOSİKLETİ KAMYONETLE TAŞIMIŞLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda saldırıyı gerçekleştiren kişinin R.A. olduğu, Ş.Y.'nin 110 bin TL karşılığında saldırıyı azmettirdiği, A.O.A.'nın ise şüphelileri irtibatlandırarak motosikletin polis takibinden kaçınmak amacıyla kamyonet ile olay yerine getirilmesini sağladığı tespit edildi.

Gözaltına alınan üç şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

(Bekir Turan)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER