DOLAR
42,35
EURO
49,17
STERLİN
55,89
GRAM
5.792,27
ÇEYREK
9.514,70
YARIM ALTIN
18.934,49
CUMHURİYET ALTINI
37.807,09

Kaldırıma çarpıp takla attı! Sürücü yaralı

- Güncelleme Tarihi:

  Kaldırıma çarpıp takla attı! Sürücü yaralı
Aydın’ın Efeler ilçesinde kaldırıma çarparak takla atan ve ardından park halindeki bir araca çarparak durabilen ticari aracın sürücüsü yaralandı.

Kaza, Efeler ilçesi Meşrutiyet Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 TZ 8309 plakalı ticari aracın sürücüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç kaldırıma çarparak takla attı ve park halindeki 34 DID 449 plakalı otomobile çarparak durabildi.

Kazada araç sürücüsü yaralanırken, vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgey gelen itfaiye ekipleri, yaralı sürücüyü araç içerisinden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalesi yapılan yaralı sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatılırken, devrilen araç çekici marifetiyle kaldırıldı.

Belediye ekiplerinin yolda temizlik çalışması gerçekleştirmesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Alkol testi sıfır çıktı

Kazanın ardından hastaneye kaldırılan yaralı sürücünün, hayati tehlikesinin olmadığı ve tedaviyi kabul etmediği öğrenildi. Ayrıca alkollü olduğu düşünülen sürücünün, hastanede yapılan alkol testinin ise sıfır çıktığı bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER