Konya’da kıyafet kumbarasını soyan kadınlar komşu kamerasında!

Konya’nın Karatay İlçesinde yaşanan hırsızlık olayı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Konya'nın birçok noktasında ihtiyaç sahipleri için giysi kumbaraları bulunuyor. Yeni ve temiz ikinci el kıyafetlerin toplandığı kumbaralarda toplanan giysiler periyodik olarak ihtiyaç sahiplerine gönderiliyor. 

Karatay ilçesi Çatalhüyük Mahallesi'ndeki kumbara gece saatlerinde iki kadının hedefi oldu.

Olan biteni telefonuyla kaydetti

Bebek arabasıyla giysi kumbarasının yanına gelen kadınlar kapak mekanizmasını zorlayarak bası kıyafetleri çalmaya başladı. 

Durumu fark eden mahalle sakini olan biteni cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldı. 

Kadınların fark edilmemek için araçların geçişi sırasında kumbaranın arkasına gizlendiği fark edildi. Tehlike geçince kumbaradan kıyafet çalmaya ve bebek arabasıyla taşımaya devam eden kadınların aynı noktada 3 kez aynı eylemi gerçekleştirdiği iddia ediliyor.
 
  • #Konya haberleri #hırsızlık #giysi kumbarası #Konya #Karatay #Çatalhüyük Mahallesi #Elbise hırsızı #Komşu kamerası

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”