DOLAR
45,470 TL
EURO
53,173 TL
STERLİN
61,503 TL
GRAM
6.841 TL
ÇEYREK
11.242 TL
YARIM
22.279 TL
CUMHURİYET
44.283 TL

Sosyal medyadaki asılsız ve provokatif paylaşımlara 10 tutuklama

 Sosyal medyadaki asılsız ve provokatif paylaşımlara 10 tutuklama
Kahramanmaraş’ta bir okula gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin, sosyal medyada asılsız ve provokatif paylaşımlarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 26 şüpheliden 10’u tutuklandı.

Kahramanmaraş ve Pazarcık Cumhuriyet başsavcılıklarınca yürütülen soruşturma kapsamında, Ayser Çalık Ortaokulu'na 15 Nisan'da düzenlenen ve 1'i öğretmen 9 kişinin hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin sosyal medyada asılsız ve provokatif paylaşımlarda bulundukları tespit edilen 26 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 10'u tutuklandı, 11'i adli kontrol şartıyla, 3'ü ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

İki şüphelinin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: AA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”