“Yok artık’’ dedirtecek hırsızlık! Binanın demir bahçe kapısını çaldılar

 “Yok artık’’ dedirtecek hırsızlık! Binanın demir bahçe kapısını çaldılar
Avcılar’da bir binanın girişindeki demir bahçe kapısı çalındı. Hırsızlık güvenlik kamerasına yansırken, binada iş yeri olan Engin Yüncü hırsızlığa tepki göstererek, “Satsa 50 lira eder. Yenisini taktırmaya kalksak 2 bin lira“ dedi.

Cihangir Mahallesi Meşrutiyet Caddesi'ndeki bir binanın demir bahçe kapısı 10 Ocak Çarşamba günü saat 21.00 sıralarında çalındı. Binanın önüne gelen bir şüpheli yanındaki çocuğa gözcülük yaptırdı ve bir süre binanın önünde oyalandı. Daha sonra vidalı demir kapıyı zorlayarak bağlantı yerlerinden çıkarttı. Şüpheli, demir kapıyı alarak uzaklaşırken, hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı. Binada yaşayanlar sabah kapıyı yerinde bulamayınca güvenlik kamera kayıtlarını izledi.  

AVCILAR'DA BIR BINANIN GIRISINDEKI DEMIR BAHCE KAPISI CALINDI. HIRSIZLIK GUVENLIK KAMERASINA YANSIRKEN, BINADA IS YERI OLAN ENGIN YUNCU HIRSIZLIGA TEPKI GOSTEREREK, "SATSA 50 LIRA EDER. YENISINI TAKTIRMAYA KALKSAK 2 BIN LIRA" DEDI. FOTO: IHSAN DORTKARDES-ISTANBUL-DHA

"SATMAYA KALKSA PARA ETMEZ"

Binada iş yeri bulunan Engün Yüncü, "İşyerini kapatmamızdan kısa süre sonra geliyor. Ben 10 senedir buradayım. Çok şaşırıyorum. İnsanlar bu kadar mı düşmüş? Polise gidip şikayetçi olmadım. Satmaya kalksa para etmez. Satsa satsa 50 lira eder. Ağır değil. Biz yenisini taktırmaya kalksak nereden bakarsanız bin 500 iki bin lira" dedi.

AVCILAR'DA BIR BINANIN GIRISINDEKI DEMIR BAHCE KAPISI CALINDI. HIRSIZLIK GUVENLIK KAMERASINA YANSIRKEN, BINADA IS YERI OLAN ENGIN YUNCU HIRSIZLIGA TEPKI GOSTEREREK, "SATSA 50 LIRA EDER. YENISINI TAKTIRMAYA KALKSAK 2 BIN LIRA" DEDI. FOTO: IHSAN DORTKARDES-ISTANBUL-DHA (ENGIN YUNCU)

Kaynak: DHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”