Konya’da meslektaşı tarafından döverek öldürülmüştü! Bugün toprağa verildi

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da meslektaşı tarafından döverek öldürülmüştü! Bugün toprağa verildi
Konya’nın Güneysınır ilçesinde çay ocağı işletmecisi Ali Osman Kurt (30), daha önce kavga ettiği meslektaşı Yıldırım Uyan’a (42), otomobiliyle çarpıp, döverek öldürüp, cesedini gömdü. Ailenin kayıp başvurusu üzerine Uyan’ın öldürüldüğü ortaya çıkarken, gözaltına alınan Kurt tutuklandı.

Günaysınır'da oturan Ali Osman Kurt ile meslektaşı Yıldırım Uyan, 17 Ocak günü iş mevzusu nedeniyle tartışıp kavga etti. Uyan, kavgada sert bir cisimle Kurt'un başına vurarak yaraladı. Taraflar bu olay üzerine birbirinden şikayetçi oldu. Ali Osman Kurt, 1 Şubat günü de otomobiliyle cadde kenarında yürüyen Yıldırım Uyan'a çarptı.

DAĞLIK ARAZİYE CESEDİ GÖMDÜ

Kurt, yola savrulan Uyan'ı sopayla dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak otomobiline alarak dağlık araziye götürdü. Öldüğünü anlayınca da Uyan'ın cesedini gömdü.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU 

Yıldırım Uyan'ın babası Ali Uyan, 3 Şubat günü, polis merkezine giderek oğlu Yıldırım Uyan'dan 2 gündür haber alamadıklarını söyledi. Bunun üzerine Uyan'ın çevresindekilerin ifadesine başvuran polis, Uyan'ın en son Bozkır Caddesi'nde görüldüğünü belirledi. Caddedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Ali Osman Kurt'un otomobiliyle Uyan'a çarpıp, dövdüğünü tespit etti.  

CESEDİNİ YAKMAK İSTEMİŞ 

Gözaltına alınan Kurt, ilk sorgulamasında inkar etti. Ardından da suçunu itiraf eden Kurt, ifadesinde ''Daha önce iş nedeniyle kavga etmiştik. Bana ve aileme zarar vereceğini düşündüm. Olay günü aracımla takip ettim. Önce arabayla çarptım. Daha sonra demir sopayla dövdüm. El ve ayaklarını bağlayıp arabaya koydum. Dağlık arazide yakmaya çalıştım ama yakamadım. Daha sonra gömdüm" dedi.

Ali Osman Kurt'un, gösterdiği yerde Yıldırım Uyan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Ali Osman Kurt, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Uyan'ın cenazesi de bugün ilçe mezarlığına defnedildi. 

Kaynak: DHA

  • #Konya #konya haber #çaycı #konya haberleri #döverek #adliye #Araç #cinayet #çay ocağı işletmecisi #darp #Güneysınır ilçesi #Kayıp #Konya #tartışma #tutuklama

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER