Bir Kitap, Bir Dipnot ve Bir Medeniyet Meselesi
Özbekistan Mergilan Şehrinde Muhteşem Bir Merkez: Burhaneddin el-Marğinani İlim, Eğitim ve Turizm Külliyesi/ Kompleksi
AK Parti’nin Rantçı Şımarıkları
BEN İNSANIM
İSLÂMİ NATO’NUN AYAK SESLERİ
Türk Lirasıyla Yapılan Dış Ticarette Rekor Artış
ŞAKA MI, SAYGISIZLIK MI ???
Beşten Dördü Gitti, Biri Kaldı!
Mekke Anlaşması
ÇİN TİYATROSU VE BİZİM FİGÜRAN GAZETECİLER
ATA YURDU AYMANAS
OSMANLIDA BİR RAMAZAN NASIL GEÇERDİ?-2-
TÜRKİYE’NİN AFRO-AVRASYA’NIN BÜTÜN ENERJİ VE TEDARİK KORİDORLARINDA VE HATLARINDA YÜKSELEN GÜÇ ETKİSİNİN STRATEJİK GÜÇ ÇARPANI MİMARİSİ DAHA DA DERİNLEŞİYOR.
GENÇLİĞİMİZİ ve GELECEĞİMİZİ TEHDİT EDEN EN BÜYÜK TEHDİT UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞI BELASI
TOPLUMSAL YOZLAŞMA VE OKUL MEZUNİYET PARTİLERİ
Bu Ne Perhiz ? Bu Ne Lahana Turşusu ?
Konya’da iyi ki belediyeler var! Vatandaş ekmek ve etliekmek zammına tepkili…
AYDOĞDU’DAN DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA…
İĞNE ELİMDEYDİ, SÖKÜĞÜ GÖREMEDİM
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
Bu yazıyı, televizyoncu ve gazeteci kimliğimle birlikte, öncelikle bir anne olarak yazıyorum.
Endişeliyim!
Çocuklarımız için endişeliyim!
Gelecek nesillerimiz için endişeliyim!
Şu an küresel güçlerin kurmak istedikleri "yeni dünya düzeni” planlarının en büyük parçası LGBT'dir. Ülkemizde de bazı siyasi parti ve yöneticileri, bazı dernekler, şarkıcılar, sporcular bu oluşuma açık açık destek veriyor. Sözde sanatçılar gözlerimizin içine bakarak şarkılarında, kliplerinde ahlaksızlığı işliyorlar. Gençlerin dillerinde dolanan şarkı sözleriyle inceden inceye bunu normalleştirmeye çalışıyorlar.
Daha konuşmayı bile bilmeyen çocuklarımızın izlediği çizgi filmlere kadar giren bu sapkınlar ailenin ve neslin tahrip edilmesi için büyük bir savaş açmış durumdalar. Ülkemiz ve dünya çok büyük bir felaketle karşı karşıya. Kolay yönlendirebilecekleri topluluklar isteyen sapkın lobiler şu an tüm dünyada tehlike arz ediyor.
Hala bu oyunu görmeyen, bu ahlaksızlığı siyasete alet etmeye çalışan insanlar var. Benim çocuğum, senin de çocuğun bunu görmüyor musun? Benim evladım, senin, benim, ülkemizin geleceği…
Sadece bazı ünlüler mi? Hayır!
Ahlaksızlık planı düşündüğümüzden daha büyük!
Küresel bir çeteye dönüşen LGBT+ özellikle lise ve üniversiteleri de kuşatma altına alıyor. Türkiye'nin dört bir yanında ahlaksızlığı normalleştirmek için kurulmuş onlarca kulüp var. Özellikle büyük şehirlerin üniversitelerinde çokça bulunan bu kulüpler eşcinselliği normalleştirmeye çalışıyor.
İstanbul, İzmir, Ankara ve diğer illerimizde aktif olan bu oluşumlar, birçok devlet ve özel üniversitesinde yok dayanışma, yok kulüp adı altında LGBT+ propagandası yapıyor. Bu kulüpler rahatça çocuklarımızın okullarında, mahallelerimizde ahlaksızca dolanırken, sapıklar onur yürüyüşü adı altında sokaklara dökülüyor.
Şimdi değilse ne zaman ses vereceğiz?
Dünya tepki veriyor, LGBT+ bir çok ülkede yasak. Biz ne zaman harekete geçeceğiz?
Şu an ekonomiden daha önemli bir sorunla karşı karşıyayız. Neslimizi bu illetten korumalıyız.
Bir Müslüman olarak, safımızı belli etmek vaktidir bugün. Karşımızda hortlamış bir Lût kavmi zihniyeti var. Tüm anneler harekete geçsin! Bütün ebeveynlere sesleniyorum, çocuklarımızı bu dayatmadan acilen korumamız gerekiyor!
Bu vatan ecdadımızın kanlarıyla sulanan, Müslüman coğrafyasıdır. Kanımız onların kanıdır. Üç beş hadsiz sapkına teslim edecek kadar ucuz evlatlarımız yok bizim!
Konya’ya Bahar Geldi
HEPİMİZ ÇARKIN İÇİNDEYİZ
Efsanelerin Yemişi
Sessiz Tanık / Saatli Cami
Kommagene’nin Kalbi PERRE
Mehir’le Kurulan Yüz Yuva
Konya’nın Yüreğine Ateş Düştü
Tarsus’ta Bir Nefeslik Yol Hikayesi
Perdeler Anılar Kapılar
GÖKLERDE BİR DESTAN: KONYA’DA ANADOLU KARTALI-2025