Birikimlerimizi uyanıkların sofrasına katık etmeyelim!
ANAHTAR BİLGİ
Türkiye Aile Vakfı-TAV (Acil)
TÜRKİYE’MİN YÜZÜ GÜLÜYOR!
İki Başkent, Tek Yürek Konya’dan İstanbul’a Bir Yol Hikayesi - Ecdadın İzinde
TÜNELDE TERÖRSÜZ TÜRKİYENİN IŞIĞI GÖRÜNDÜ
Nisan Ayı Satış Rakamları Açıklandı!
Mağduriyetiniz kabul edilmemiştir!
İNSANIN KONUŞMALARI, DAVRANIŞLARI YA CENNETİ YA DA CEHENNEMİDİR
PKK NEDEN SİLAH BIRAKTI?
Türk ile Kürt bir olursa...
Oyun Kaliteli Galibiyet Güzel
KADERİ ÇİN’E TESLİM EDİLMİŞ UYGUR TÜRKLERİ
REZİLLİK DİZ BOYU
Ramazan’da Sağlıklı Beslenme Önerileri
Konyaspor ligin ilk maçında deplasmanda güçlü rakibi Ankaragücü ile 0-0 berabere kalarak lige 1 puan ile başladı. Hakemin maça çok etkisi yoktu ancak öyle bir noktada öyle bir hata yaptı ki belki de Konyaspor'u potansiyel bir 3 puandan etmiş oldu. Lige yeni çıkmasına rağmen neredeyse dört büyük takım kadar transfer bütçesine sahip Ankaragücü'nden deplasmanda alınan 1 puan ilk hafta için kötü sonuç değildi.
Ligin ilk haftaları hiçbir takım için belirli bir ölçü sayılmaz. İlk haftalarda bazı takımlar için alınan puanlar avantaj sağlarken bazı takımlar için ise kaybedilen puanlar dezavantajlı bir durum oluşturur. Bence Konyaspor deplasmanda aldığı 1 puanlar avantajlı tarafta yer alan takımlardan biri oldu. Zira maçın genelinde taraftara desteği ile Konyaspor'un hem oyun olarak hem fizik olarak önünde bir Ankaragücü takımı vardı. Konyaspor'un hafta içi oynadığı ve oynayacağı müsabakalar göz önüne alındığında bu sonucun Konyaspor için iyi olduğunu söylemek mümkün.
Müsabakanın özelinde ise özellikle Guilherme'nin zaman zaman önde kaldığını ve Ankaragücü'nün kendi sağ kanadından pozisyonlara girdiğini görmek mümkün. Orta alanda ise Konyaspor gecen sene olduğu gibi gene rakiplerine üstünlük kurarak hücum varyasyonlarını bu bölgeden organize etmeye çalıştı. Araya atılan toplar sayesinde pozisyona girmek isteyen Konyaspor ikinci yarının başında yapmış olduğu değişiklikler ile topu ayağında daha fazla tutmak isteğini göstermiş oldu. Özellikle Murıc'in birebirdeki yeteneğinden faydalanmak için topu daha fazla sağ kanatta buluşturan Konyaspor istediğinide aslında almıştı ancak hakem buna izin vermedi. Hakem konusunu çok konuşmak istemiyorum ama Murıc'in o pozisyonu %100'lük bir penaltıydı.
Sonuç olarak Konyaspor hem hafta içinde oynamış olduğu Avrupa maçı ve gene hafta içinde oynayacağı Avrupa maçı göz önüne alındığında deplasmanda Ankaragücü gibi kaliteli ve yüksek bütçeli bir takım karşısında iyi oyunla alınan 1 puan en azından benim için yeterliydi.
Futbol hatalar oyunu derken bunu kastetmemiştik
TFF, MHK, Müsabaka Hakemleri ve Bir Miktar Fenerbahçe…
Belirsizlikler, yanlış tercihler ve sonuçlar…
Futbolun Yazılı Olmayan Kuralı…
Kaybedilen İki Puan
Organize İşler
Konyaspor için sahasında kaybettiği önemli 2 puan…
Maalesef oyun namına Konyaspor’u sahada gene göremedik…
Sezonun galibiyeti olabilir
Yenilgisiz bir şekilde ilerlemeye devam…