Bu yılbaşında ne yapacağız? Takvim Değişir, Kıble Değişmez
Ayaz Ata ve Nardugan
Yeni Yıl Dilekleri Tutarken, Kimleri Hâlâ Hayatımızda Tutuyoruz?
ÖZGÜR ÖZEL FETVA VERİRSE…
Müfredat, Rotasyon ve Kalite
YILBAŞI KUTLANABİLİR Mİ?
HESAP ZAMANI
Yüksek faiz maliyetleri ekonomik bir kâbus haline geldi
BU NAMAZLA ALAY EDEN NESİL Mİ, SESSİZ KALAN TOPLUM MU? BU ÜLKEDE BAŞKA DİNLERLE ALAY EDENİ GÖRDÜNÜZ MÜ?
“Canlı Yayında Konuşur Gibi” Konuşabilmek
KÜRESEL GÜÇLERİN ELİNDEKİ SİHİRLİ GÜÇ, BİLİM
Veeeee nihayet! Güzel futbol güzel sonuç…
SEVDALISIYIZ
Bahanesiz Maçtan Hüsran Çıktı
AHLAK VE VİCDANIN SESİ MISIRLI YAZAR MUSTAFA LUTFİ EL-MENFALUTİ
CUMHURİYET OLMASA BİZ OLMAZ MIYDIK?
EĞİTİMDE BİR MİLAT BAŞLAMALI MI?
SAĞLIK BAKANINA MEKTUP
11. YARGI PAKETİNE LGBT’DE EKLENMELİ
Samsunspor ders verdi, Konyaspor izledi…
Milletin ekmeği ile oynamayın! Konya’da ekmek neden zamlandı?
Musluktan Akan Yalanlar, Akmayan Sular
Ey Türk İstiklalinin evladı!
Başörtüsünü üniversitelere sokan,
Memurlara başörtüsü serbestisi getiren,
Ortaöğretimde körpe çocuklarımıza da zorla başörtüsü dayatması yapan bu hükümete ne zaman dur diyeceksin?
Ne zaman alıp eline “travestiye destek” pankartlarını sokağa fırlayacaksın? Millet ne zaman bir fırlama görecek? Zeki Müren seni sahnelerde görecek mi?
Daha düşünme çağına bile gelmemiş(!) liseli kızlarımıza zorla, cebren ve hile ile başörtüsü dayatılıyor, bunu da dini vecibe yüzünden değil, esasında muhafazakâr başörtüsü firmalarına arka çıkmak için yapıyor, artık kendine gelmenin vakti de gelmedi mi?
Senin de çocuğunun başını kapatıyorlar herkese zorunluymuş bu başörtüsü, öyle bir kanun, yasa, yönetmelik yok da, olsun biz gene de öyle düşünelim, yazık değil mi senin çocuğuna?
Başını kapatırsa o başörtüsü altında, yaz sıcağında ne hale düşecek hiç düşünmez misin?
Hiç gelmez mi aklına, bir zamanlar zorla herkesin başını açtırdığınızda günler ne güzel günlerdi?
Aç diyordunuz, açılıyordu herkes, biraz daha aç diyordunuz, biraz daha açılıyorlardı, azıcık daha aç deseniz adınız sapığa çıkacaktı seslenmiyor gizliden gizliye haz alıyordunuz açık saçıklardan.
Oysa şimdi, herkesi sapık zanneden AK Parti hükümeti, kapanın diyor, kapanın ki kendinizi koruyun, üstelik bunu size özgürlük diye yutturmaya çalışıyor, sakın inanmayın!
Siz kendi doğrularınıza inanın, çocuklara dövme yasağı getirilince psikolog psikolog gezin de başörtüsü serbestisi gelince evinizde kös kös oturun, ayıp ama!
Siz, toplum baskının alasını yapıyorduk, kimse de gıkını çıkarmıyordu, herkese başını aç! deyince herkes kuzu kuzu açıyordu, ne çekiyorlar, ne düşünüyorlar bilemiyorduk, diyorsunuz ya, yani vicdanınız varsa diyorsunuzdur, yoksa sizden beklenen bir hamle değil bu;
Şimdi size başını zorla ört denmese de, isteyen kapatabilir denince bile ishal olmuş ağızlarınızla her yere pislikler saçıyorsunuz ya, yetmiyor bu! Kendinizi daha da ortaya atın.
Gidin karikatürler çizin, spermlere başörtüsü takın, hatta gaza gelip Taksim’de tepki için çırılçıplak soyunun, öyle kapatılmaz böyle açılınır falan deyin, yaratıcı olun.
Bakın hiç kimse sizi iplemiyor artık.
Arkanızda asker gücü yok, Paralel İhanet Çetesi (PİÇ) siz eylem yaparken hükümeti küçük düşürmek için size gaz sıkıp, çadırlarınızı ateşe verip kışkırtacak derman bulamıyorlar.
E sizde de beyin olmayınca doğal olarak sıkışıp kaldınız bir avuç gazeteye benzer paçavraların içine.
Sesiniz artık çok cılız çıkıyor muhteremler.
İçi boş hiçbir eylem başarıya ulaşamaz, bunu akledeydiniz iyiydi.
Başörtüsü bir dayatma değil, özgürlüğü teslim etmedir. Bu hak teslimini yapmayan her hükümet faşisttir, buna karşı çıkan herkes de kendini ve haddini bilmez birer asalaktır.
Bu meyanda, Alevilerden tutun da, Kürtlere, Ermenilere kadar, herkesin inancını kendi istediği gibi yaşamak için verecekleri her türlü mücadelede yanlarında olduğumuzu da beyan ederiz.
Herkese, kimseye zarar vermeyeceği şekilde özgürlük istiyoruz!
Siz de var mı böyle cesaret?
Müfredat, Rotasyon ve Kalite
Seküler kesimin çatallı dili
Sessiz Çoğunluğun “Temiz Eller“ Manifestosu
Milletin Sinirini Bozmayın!
İddia ediyorum boş iddianame!
Aileyi madde planında kurtarırken
Torpil iyi işlere gölge düşürüyor
Mülakat sistemi değişiyor mu?
Modern ihtiyar heyetleri: Sosyal medya ve ilişki danışmanları
Münafıklık kötü müdür?