İSTERSEN SULHU SALAH, HAZIR OL CENGE!
Devleti zayıf göstermenin bedeli
SİYONİST İSRAİL ZULMÜNE KARŞI GAZZE’NİN, İRAN’IN YANINDAYIZ
DİRENİŞ POSTUNA BÜRÜNEN İHANET
Türkiye’nin gıda güvenliği Konya’ya bağlı
Amerika Yalan Söylüyor
BU SAVAŞ, SADECE İRAN VE İSRAİL SAVAŞI MI?
KAYGAN ZEMİN
“Anadolu Mayası” Sütü Yoğurda Dönüştürmüştür.
VİCDAN YELKEN AÇTI
İSLAM KÜLTÜR VE EDEBİYATINDA SEYAHATLER ÜZERİNE KISA BİR SEYAHAT 3
TERÖRSÜZ TÜRKİYE
Nisan Ayı Satış Rakamları Açıklandı!
Oyun Kaliteli Galibiyet Güzel
REZİLLİK DİZ BOYU
Kanalistanbul, Havaalanı, 3. köprü derken şimdi de Marmaray saçmalığı...
Neymiş? 4 dakikada kıtanın birinden diğerine geçilecekmiş.
Biraz da muhalifleri düşünse sayın diktatör! Adamlar 4 dakika düşünme kapasitesinden yoksun, siz göbek kaşıyarak kıtaları birbirine bağlıyorsunuz... Yüzde 50 oyu nasıl aldığınız soruluyor bir de!
Üniversite okuyan, çağdaş, kültür seviyesi yüksek insanlar Ak Parti'ye neden oy vermiyor?
Bunun için işte. Adamların kafası zehir gibi çalışıyor.
Sen daha köprüyü, yolu, hızlı treni, Marmaray'ı, Metro'yu yapmadan, ekonomiyi düzeltmeden, bir daha iktidardan gitmeyeceğinizi biliyor. Ne de olsa okumuş çocuklar. Espri kabiliyetleri yüksek.
Yüzer kişilik gruplar halinde toplanıp, eylem yapmadan önce tek cümle espri yapmayı başararak, hükümet devireceklerini zannedecek kadar da ütopikler.
Ufku geniş hepsinin.
Ak Parti'ye oy verenlere:
“Bunlar koyun gibi, kime ne için oy verdiklerini bilmeyecek kadar cahiller. Yüzde 50 oy nasıl çıkıyor anlamak mümkün değil.” diyorlar ya?
Bakmayın öyle dediklerine, adamların kafası çalışıyor, aslında nasıl o oy oranı yakalanıyor biliyorlar. Hakaret etmek için ince zekâya da gerek yok. Kendilerini yormadan direk, “koyun” deyiveriyorlar. (bu “koyun” kelimesi bir sıfat mı yoksa rica mı belli değil)
Onlar zekâsını, kültürünü, birikimini başka şeylere harcıyorlar. Hokus okus pokus yöntemi ile hiç çalışmadan, icraat yapmadan, yorulmadan, terlemeden, daha az demokrasi ve daha az özgürlükle nasıl iktidara geliriz onun hesabını yapıyorlar.
Kasetten parti başkanı, Şiş(li)eden belediye başkanı, PKK'nın siyasi temsilcisi dedikleri partiden müttefik…
Bunları göze alacak kadar cesur, halkı ahmak yerine koyacak kadar gözü kara insanlar bunlar.
Sen istediğin kadar iş yap Sayın Başbakan.
Yandaş basın diye hakaret ettikleri, aşağıladıkları, yalaka diyerek de rahatladıkları basın olsa ne yazar. Adamların oyu eşit olsa da sesleri gür çıkıyor.
Basının bir kısmı iktidar yandaşı bir kısmı da, kimi parlatsak o yıkar iktidarı diye, kime yandaş olduğunu bilmeden, yeminli iktidar düşmanları. Hayır, yani bir partileri de yok. Öcalan aday olup, Tayyip'i devirecek güçte olsa, ona bile yaltaklanacak kadar yaltakçı bunlar.
Kültürlü, her biri üniversite mezunu.
Halk da cahil işi bilmiyor ve gidip, Marmaray için oy veriyor, Köprü için, Havaalanı, Kanalistanbul, Duble yollar için oy veriyor.
Bu adamlar bunlara niye oy versin ki?
Kültür seviyeleri iş yapana değil, şişeden cin çıkarana oy vermelerini emrediyor!
Şimdi anladınız mı yüzde 50 oy nereden geliyor?
Devleti zayıf göstermenin bedeli
Aile Yılı ayrılık yılı olmasın
Muhalefet iktidara gelebilir mi?
Başkasından bekleme kolaycılığı
Milletle ters düşenler
Mağduriyetiniz kabul edilmemiştir!
Düşmanıyla yoldaş olanlar
Kendi eliyle küçülen muhalefet
Dilli şeytan
Eski Türkiye güzeldi be!