İHANETİN GECESİNDEN DİRİLİŞİN ŞAFAĞINA TÜRK HALKININ YENİDEN VAROLUŞ DESTANI...
KARA GECE
DARBELERİN GÖLGESİNDEN 15 TEMMUZ DİRİLİŞİNE
Taşkent’te Tarihi Toplantı : 1. Uluslararası İslam Medeniyeti Forumu
Allah Sonumuzu Hayreylesin
NATO Zirvesinin Zırvalayanları
RABBİM, ÜLKEMİZİ HER TÜRLÜ MUSIBETTEN MUHAFAZA EYLE!
YAZMA ESERLERİN İZİNDE
15 TEMMUZ İHANETİNİ, İŞGAL GİRİŞİMİNİ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ!
Ters Dolarizasyon Süreci Kalıcı Olur mu?
YARIŞ
Top Çevirirken; Şeytanın İnananlara Sağ Taraftan Attığı Goller
Konya’da iyi ki belediyeler var! Vatandaş ekmek ve etliekmek zammına tepkili…
DÜNYA KUPASI VE MİLLİ TAKIM:
MİZAHIN MİZANI
AYDOĞDU’DAN DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA…
Şimdi Konya’nın Kazanma Zamanı
İĞNE ELİMDEYDİ, SÖKÜĞÜ GÖREMEDİM
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
AKŞAM OLMAKTA
ÇOCUK VE HAYAT - Çocuklar neden içine kapanır?
Biz dünyanın en güçlü devleti olarak, anlı şanlı geçmişe sahip bir millet olarak, düşmana hiçbir zaman boyun eğmemiş, onunla hiçbir konuyu müzakere etmemiş, bilek gücüyle hepsini yerle bir etmişizdir.
Öyle ki, aleyhimize olan hiçbir anlaşmaya imza atmamış, hiç toprak kaybetmemiş, katıldığımız tüm savaşlarda galip gelmiş, herkesi önümüzde diz çöktürmüşüzdür.
Üç kıtaya yayılmış ve Anadolu'ya hapsolmuşsak da bu bahsettiğim gerçeklerle çelişmez!
Bir avuç çapulcuyla, hiç yapmadığımız yanlışlardan ötürü, tükürsek tükürüğümüzle boğacağımız-boğamadığımız- çapulcu takımı ile masaya oturmak mı? Haşa!
Daha çok kanın akması, daha çok şehit verilmesi, anaların daha fazla ağlaması bizi zerre kadar ilgilendirmiyor!
Varsa yoksa çapulcularla masaya oturulmaz. Millet olmanın, Türk olmanın gereğidir bu.
Açılım yaparsın, haklarını-bir lütufmuş gibi- iade edersin, ayaklarına savcı gönderirsin ama bunlar akıllanmaz, bize boyun eğmez, biz ki dünyayı dize getirmişiz, yapılır mı bu bize?
Sürekli alkol alıp, sigara içip, vücudumuza giren virüsün yok edilmesi için biz hastaneye bile gitmeyiz. Küçücük virüsü alt edemeyen bir beden ne işe yarar zaten?
Hangi cerrahın bıçağının altına yatıp da o virüsü yok edeceğiz? Yakışmaz bize.
Alkol aldıysak, sigara içtiysek ne olmuş?
Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızda dolaşıyorken kimseye boyun eğmeyiz biz!
Kalkın o masadan ey vatan hainleri, şehit vermeye hazırız-kendi çocuğumuz olmadığı sürece-kanın akıtılmasına, tüm vicdanların sızlamasına rağmen kalkın masadan.
Bu vatanın evlatları zaten ne zaman huzura kavuştu ki? Silahlar susmasın, dağlar bombalansın, devlet demir yumruğunu indirsin, geçit vermesin çapulculara.
Öldürmek bir devletin en asli görevlerinden biridir.
Başkaldıranı, arıza çıkaranı, hak isteyeni, herkesi öldürelim.
Huzur da neymiş, birlik içinde yaşamak da neymiş, nasılsa her şehit cenazesinde küfür edecek birilerini buluyoruz ve oylarımız da ona paralel artıyor.
Terörle masaya oturulmaz, dağlarda savaş edilir, ana kuzuları kar, kış, kıyamet demeden sırtlarında çanta, ellerinde silah eşkıya avlarken avlanır ama terörle müzakere edilmez.
Gerçek milliyetçilik budur! Huzur da neymiş, birlik ve beraberlik de neymiş, Kürt-Türk kardeşliği de neymiş, hainlerden kardeş mi olurmuş?
Kanlı el sıkılır mıymış?
Devletin eli öyle temiz, öyle masum, öyle kansız ki, devletimiz, milletimiz hiçbir zaman hiç kimseye kötülük etmemiş, sadece bize kötülük edilmiştir.
Bir damla kanın akmaması için terörle müzakere eden mi vatansever, yoksa ne olacaksa olsun ama terörle müzakere edilmesin diyen mi vatansever?
Kimse terörle müzakere değil, mücadele edilmelidir, gibi klişelerle günü geçiştirmesin.
Terör 40 bin can almış ve bu son on yılda olmuş bir olay değil.
Kimse bu mücadelede kanın durmasını savaşarak kazanamamış.
Neyin edebiyatını yapıyorsunuz?
NATO Zirvesinin Zırvalayanları
Konyalı Kırmızılı Kadının Yüzümüzden Çıkardığı Maske
AK Partililer de AKP’liler de Yanlış Yapıyor- 2
AK Partililer de AKP’liler de Yanlış Yapıyor
Mezuniyet Törenleri ve İkiyüzlülüğümüz
Ölüm Güzel Şey
Kadın eve kapanırsa aile kurtulur mu?
Zorunlu Eğitimi Kaldırdıktan Sonra Ne Olacak?
Yanmaz, yapışmaz muhalefet
Muhalefet neden tepetaklak gitmiyor?