Merkez bankası faiz indiriminde temkinli davrandı
BATILILARIN KİRLETİŞMİŞ MENDİLLERİ: TERÖR ÖRGÜTLERİ
BANKA PROMOSYONU VE PROSMOSYON YERİNE FAİZSİZ KREDİ SEÇENEĞİ CAİZ Mİ?
Bu adam ya çok zeki… ya da zır deli
İNSANLARI ŞİRKTEN KURTARAN DİN, MÜSLÜMANI ŞİRKLE SUÇLAYAN ZİHNİYET NEREDEN NEREYE GELDİK
PKK/YPG/SDG ÇÖP OLDU
İRFAN SOFRASINDA BULUŞMAK
Sanat linç içindir
Eleştirmiyorum Gördüğüm Ürünü Anlatıyorum
Eyüpspor rüyasında görse inanmazdı
YOLUN SONU
“Kalite” Anlaşılmak İçin “Zaman ve Sabra” İhtiyaç Duyar
Ankara’nın Konya Gibi Bir Modele İhtiyacı Var
İNSANOĞLUNUN EN BÜYÜK İMTİHANI, YAPAY ZEKÂ
KAYGI
Ayaz Ata ve Nardugan
Yeni Yıl Dilekleri Tutarken, Kimleri Hâlâ Hayatımızda Tutuyoruz?
AHLAK VE VİCDANIN SESİ MISIRLI YAZAR MUSTAFA LUTFİ EL-MENFALUTİ
EĞİTİMDE BİR MİLAT BAŞLAMALI MI?
SAĞLIK BAKANINA MEKTUP
11. YARGI PAKETİNE LGBT’DE EKLENMELİ
Samsunspor ders verdi, Konyaspor izledi…
Çağdaş dünyanın sözde medeniyet yularını elinde tutan devletler, bir asırdan buyana tüm dünyaya medeniyet ihraç etmenin gayretindeyken, son yılarda kaos, anarşi ve terör ihraç ediyorlar. Gelişmiş tüm devletlerin artık terör örgütleri üzerinden vekâlet savaşları yürüttüğünü herkes biliyor. Özellikle Müslüman dünyaya karşı da, gözümüzün içine baka baka yapıyorlar.
Demek ki, yüz yıldan buyana tüm dünyaya yutturmaya çalıştıkları o sözde medeniyet yalanmış. "İleri Demokrasi” safsatalarıyla uyutulan gelişmekte olan topluluklar, bunun bir kandırmacadan ibaret olduğunu gördüler. Ama çok geç gördüler. Hatta o kadar geç anladılar ki, bazı toplumların geriye dönmeleri de mümkün olmadı. Afganistan, Irak, Tunus, Libya, Mısır için artık çooook geç.
Şimdi bu ağır imtihandan Suriye, Yemen, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri geçiyor. Bu ülkelerin bir şansları var. Kendinden öncekilerin başına gelenleri yakinen gördüler. Umarız bu zor imtihandan başarıyla geçerler. Ya akıllarını başlarına alıp, gerçek düşmanlarına karşı ortak tavır geliştirip belayı defederler. Ya da kaynayan bela kazanının içine bile bile atlarlar.
Türkiye'ye gelince… Türkiye, Allah'ın yardımı, Reis'in yiğitliği ve milletin ferasetiyle birinci rauntu galibiyetle kapattı. Bilmeliyiz ki, bu mücadelede rauntlar bitmez. Bu bir "hak ve batıl” mücadelesidir.
Unutulmamalıdır ki, bu sözde çağdaş batı dünyasıyla bir tek meselemiz var. Tek suçumuz Müslüman olmak. Bir anda üzerimize çullanmalarının sebebi ise, son yıllardaki hızlı gelişmemiz. Sınırlarında güçlü bir Müslüman ülke istemiyorlar.
Terör örgütlerini kurdurup üzerimize salan Yahudi-hristiyan ittifakı güçlü bir ittifak. Müslümanlar arasındaki basit ihtilaflardan yararlanarak atlarını çok rahat oynatabiliyorlar. Müslümanlar ellerindeki tüm silah ve ekonomik güce rağmen onların ne kadar korkak olduklarını bilse çok şey değişecek. Kuzey Kore, bir füze fırlattı diye, korkularından titremeye başladılar.
Türkiye'nin kendisini savunabilmesi için talep ettiği füze savar sistemlerini vermeyen, benzerlerini Çin'le birlikte üretmeye müsaade etmeyen ve şimdi de Rusya'dan almamamız için her türlü engellemeyi yapan bu şer ittifakının hakkından Kuzey Kore gelecek gibi.
Ne diyelim… İslam âleminde uyguladığınız zulüm, döktüğünüz kan ve akıttığınız gözyaşları için "belanızı birbirinizden bulun inşallah”.
Bu adam ya çok zeki… ya da zır deli
Emlak vergisi meselesi: Beş kat mı, üç kat mı, algı mı gerçek mi?
Konya’yı uçuran başarının sırrı
Ah sarı öküz, vah sarı öküz! Güler misin ağlar mısın?
Özgürlük Dışarıdan Gelmez Düşündünüz mü? “İran karışırsa ne olur?”
Emeklinin umudu Erdoğan
Bir Gecede Alınan Başkan, Bir Asırdır Sorulan Soru
Hırsız İçerdeyse Kapı Kilit Tutmaz
Haydut Kim? Artık Çocuklara Anlatmak Çok Kolay
Yıl Değişti, Senaryo Değişmedi