DİLÂRÂ OLABİLMEK
TÜRKİYE’NİN KRİPTO KİMLİKLİ BEYAZ TÜRKLERİ
Bambaşka bir Konya geliyor
Döviz kurlarında dalgalanma (volatilite) yaşanabilir mi?
Akran Zorbalığı Merhametin Kaybı ve Din Eğitiminin Kurtarıcı Gücü
Maçı Beşiktaş kazanmadı, biz verdik
KIBRIS SEÇİM SONUCU VE KIBRIS TÜRK DEVLETİ
Kendi nefsinde ara..!
Bırakmanın İnceliği
Milletin ekmeği ile oynamayın! Konya’da ekmek neden zamlandı?
Her iki taraf da adaletten şikayetçi
ROL MODEL PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED (S.A.S.)’İN AHLÂK’I KUR’AN İDİ
Konyaspor’da Düşüş Alarmı, Sorunlar Derinleşiyor..
ŞÜPHE
Kendi Ekseni (Egosu) Etrafında Dönmenin Usulü
Samimiyet Zedeleyici Mağlubiyet
HASTALIK BİR NİMET MİDİR?
Musluktan Akan Yalanlar, Akmayan Sular
TRAFİK SORUNUN ÇÖZÜMÜ İŞTE BURADA!
Efsanelerin Yemişi
Rakamlarla Otomobil Piyasası
Çağdaş dünyanın sözde medeniyet yularını elinde tutan devletler, bir asırdan buyana tüm dünyaya medeniyet ihraç etmenin gayretindeyken, son yılarda kaos, anarşi ve terör ihraç ediyorlar. Gelişmiş tüm devletlerin artık terör örgütleri üzerinden vekâlet savaşları yürüttüğünü herkes biliyor. Özellikle Müslüman dünyaya karşı da, gözümüzün içine baka baka yapıyorlar.
Demek ki, yüz yıldan buyana tüm dünyaya yutturmaya çalıştıkları o sözde medeniyet yalanmış. "İleri Demokrasi” safsatalarıyla uyutulan gelişmekte olan topluluklar, bunun bir kandırmacadan ibaret olduğunu gördüler. Ama çok geç gördüler. Hatta o kadar geç anladılar ki, bazı toplumların geriye dönmeleri de mümkün olmadı. Afganistan, Irak, Tunus, Libya, Mısır için artık çooook geç.
Şimdi bu ağır imtihandan Suriye, Yemen, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri geçiyor. Bu ülkelerin bir şansları var. Kendinden öncekilerin başına gelenleri yakinen gördüler. Umarız bu zor imtihandan başarıyla geçerler. Ya akıllarını başlarına alıp, gerçek düşmanlarına karşı ortak tavır geliştirip belayı defederler. Ya da kaynayan bela kazanının içine bile bile atlarlar.
Türkiye'ye gelince… Türkiye, Allah'ın yardımı, Reis'in yiğitliği ve milletin ferasetiyle birinci rauntu galibiyetle kapattı. Bilmeliyiz ki, bu mücadelede rauntlar bitmez. Bu bir "hak ve batıl” mücadelesidir.
Unutulmamalıdır ki, bu sözde çağdaş batı dünyasıyla bir tek meselemiz var. Tek suçumuz Müslüman olmak. Bir anda üzerimize çullanmalarının sebebi ise, son yıllardaki hızlı gelişmemiz. Sınırlarında güçlü bir Müslüman ülke istemiyorlar.
Terör örgütlerini kurdurup üzerimize salan Yahudi-hristiyan ittifakı güçlü bir ittifak. Müslümanlar arasındaki basit ihtilaflardan yararlanarak atlarını çok rahat oynatabiliyorlar. Müslümanlar ellerindeki tüm silah ve ekonomik güce rağmen onların ne kadar korkak olduklarını bilse çok şey değişecek. Kuzey Kore, bir füze fırlattı diye, korkularından titremeye başladılar.
Türkiye'nin kendisini savunabilmesi için talep ettiği füze savar sistemlerini vermeyen, benzerlerini Çin'le birlikte üretmeye müsaade etmeyen ve şimdi de Rusya'dan almamamız için her türlü engellemeyi yapan bu şer ittifakının hakkından Kuzey Kore gelecek gibi.
Ne diyelim… İslam âleminde uyguladığınız zulüm, döktüğünüz kan ve akıttığınız gözyaşları için "belanızı birbirinizden bulun inşallah”.
Bambaşka bir Konya geliyor
Bir varmış, bir yokmuş. Kıbrıs’ta federasyon masalı.
Güzel insanlar güzel yerde ölürler! Güzel insandı, güzel yerde öldü
“Bedr’in Arslanları” kadar şanlı idiniz!!!
Adı: Aksa Tufanı! Amacı: İnsanlık Onuru
Konya’da gençlerin elinde neden silah var?
Üzülsek mi, sevinsek mi?
Gazze’de Barış Türkiye’siz Olmadı
Konya’nın Sultaniye ilçesinden geliyorum
İki Yüz(lü) Devletin Yapamadığını SUMUD Yaptı