Karatay Belediyesi duyurdu: Konya şehir merkezinde ihale ile arsa satacak!

 Karatay Belediyesi duyurdu: Konya şehir merkezinde ihale ile arsa satacak!
Karatay Belediyesi tarafından düzenlenecek ihale ile şehir merkezindeki 4 arsa satılacak. Ödemeler KDV’den muaf ve taksitle olacak. işte detaylar!

Mülkiyeti Karatay Belediyesine ait olan Fetih Mahallesindeki farklı büyüklüklerdeki 4 arsa ihale ile satılacak. 

1. Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda tapu kayıtları ve muhammen bedeli yazılı gayrimenkuller 2886 Sayılı Kanun ve şartnamesi dâhilinde kapalı teklif usulü ile satılacak.

2. İhale 05.07.2023 Çarşamba günü saat 15:00'te Belediye Encümenince, Encümen toplantı salonunda yapılacak.

3. İhaleye gireceklerin en geç 05.07.2023 Çarşamba günü saat 12:30'a kadar geçici teminat bedelini Belediyenin nakit yatırmaları veya 2886 sayılı kanuna göre teminat yerine geçen belgeler ile 5. maddede belirtilen belgeleri encümen başkanlığına sunulmak üzere Yazı İşleri Müdürlüğüne, (posta ile gönderilerde olabilecek gecikmeler kabul edilmez.) teslim etmeleri gerekiyor. 

İhali ile satışı yapılacak gayrimenkulün bedeli:

a. Satılacak gayrimenkullerin bedeli sözleşme tarihinde %25 peşin geri kalanı peşinat tahsil edildikten 1 ay sonra başlamak üzere 12 ay eşit aralıklı taksit halinde ödenecek.

b. Satışlar 3065 sayılı Katma Değer Vergisi Kanunun 17-4/p maddesi gereği KDV'den muaftır.

İhale ile satılacak arsaların bilgileri; 

Kapalı Teklif Usulü ihaleye katılabilmek için istenen belgeler:

A. Dış zarf

a. Müracaat dilekçesi (ADNKS'nde bulunan adres yazılacak), Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

b. Geçici teminat 

c. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile Ticaret ve/veya Sanayi Odası ihaleye ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış belge ve tüzel kişiliğin imza sirküleri,
d. İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise, istekli adına ihaleye katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin Noter tasdikli vekaletnamesi ile Noter tasdikli imza beyannamesi,

e. İhalelere katılacak olan gerçek veya tüzel kişilerin Karatay Belediyesine borcu olmadığına dair belge,

f. Ortak girişim olması halinde ortakların hisse oranlarını gösterir Noter tasdikli ortak  girişim beyannamesi, (Ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri için belirtilen belgelerin verilmesi gerekir.)

B. İç zarf

a. Teklif mektubu.

Şartname hakkında detaylı bilgi Belediye Gelir ve Tahakkuk Şefliğinden alınabiliyor.

 

  • #Konya ihale #Karatay Belediyesi #Arsa satışı #ihale ile arsa satışı #Karatay’da satılık arsa #Konya’da yatırımlık arsa

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • HV
    Hatırlatalım vebale belediye calışanlari girsin
    315 gün önce

    Vakıf deyil demi başkanım bu arsalar vakıf deyildir yazısıda askıda bulunsun. Şu vakıf yerleri bir belirtin vebal sizlerin amme hizmeti yapıyorsunuz

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER