Konya Sivil Toplum Platformu tarafından düzenlenen yürüyüşte, Filistin’e destek mesajları verilirken İsrail protesto edildi.
Konya Sivil Toplum Platformu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen yürüyüşte, vatandaşlar Filistin halkına destek vermek için bir araya geldi. İsrail Meclisi'nde kabul edilen ve yaklaşık 10 bin Filistinliye idam öngören yasa tasarısına tepki gösteren vatandaşlar, meydanları doldurdu.
Kılıçarslan'dan Gedavet'e adalet çağrısı
Saat 14.00'te Kılıçarslan Meydanı'nda toplanan kalabalık, ellerinde pankartlar ve Filistin bayraklarıyla yürüyüşe geçti. "Adalet” çağrısıyla hareket eden grup, sloganlar eşliğinde Gedavet Meydanı'na kadar yürüdü.
Yürüyüş boyunca sık sık tekbir getiren vatandaşlar, Filistin halkına destek mesajları verdi. Gedavet Meydanı'nda toplanan kalabalık İsrail'i telin ediyor.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”