DURMADAN YAZIYORUM VE YAZACAĞIM
Bu Ne Perhiz ? Bu Ne Lahana Turşusu ?
Ali Özek Hatıratında; II. Abdülhamit, M. K. Atatürk, M. A. Ersoy, H. B. Çantay, Ö. N. Bilmen, Y. Nuri Öztürk v.d.
KÜRESEL SİYONİST OLİGARŞİNİN KAÇINILMAZ TASVİYESİ YOLUNDA TÜRK DEVLETİ’NİN STRATEJİK GÜÇ ÇARPANI AĞIRLIĞI
Sağlık turizmi katma değeri yüksek bir sektör haline geldi
KARA GECE
DARBELERİN GÖLGESİNDEN 15 TEMMUZ DİRİLİŞİNE
Taşkent’te Tarihi Toplantı : 1. Uluslararası İslam Medeniyeti Forumu
NATO Zirvesinin Zırvalayanları
YAZMA ESERLERİN İZİNDE
15 TEMMUZ İHANETİNİ, İŞGAL GİRİŞİMİNİ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ!
YARIŞ
Konya’da iyi ki belediyeler var! Vatandaş ekmek ve etliekmek zammına tepkili…
DÜNYA KUPASI VE MİLLİ TAKIM:
MİZAHIN MİZANI
AYDOĞDU’DAN DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA…
Şimdi Konya’nın Kazanma Zamanı
İĞNE ELİMDEYDİ, SÖKÜĞÜ GÖREMEDİM
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
AKŞAM OLMAKTA
Dünyadaki tüm devletleri kendisine bir şekilde bağlamış İsrail denilen zalim!
Hem de devlet eliyle de değil sadece.
En büyük firmaların sahibi ya Yahudi ya da Yahudi'nin boyunduruğu altında…
FETÖ'nün nerden ilham aldığı belli. Artık hangi aşağılık yöntemlerle herkesi kendilerine gebe bıraktılar kim bilir?
Savaş dediğimiz zaman aklımıza direkt cephe gelirdi.
Bunlar savaşı her taraftan yürütüyor.
Hem cephede savaşıp çoluk çocuk, kadın, yaşlı demeden hunharca soykırım yapıyorlar hem de diğer taraftan devletleri hizaya getiriyorlar.
Kiminin teknolojisi ellerinde, kiminin ağır sanayisi, kiminin tarımı, kiminin özel bilgileri…
Ya bana destek olursunuz diyorlar aba altından ya da ekonominizi yerle bir ederiz diyorlar.
Başarıyorlar da!
Başta Büyük Şeytan Amerika olmak üzere dünyanın hatırı sayılır diğer şeytanları İsrail ile görüşebilmek için sıraya giriyorlar.
Peki, bu devletlerin halkları ne yapıyor?
Halkları ciddi anlamda mazlum Filistin'e destek oluyor.
Sokaklar insan selinden geçilmiyor.
Bu bir devrin başlangıcı olabilir. Şayet üzerinde durulursa, şayet bu fırsat iyi bir şekilde değerlendirilirse ciddi anlamda bir devir başlayabilir.
O sokağa çıkan duyarlı insanlar, dil, din, ırk gözetmeksizin canhıraş bir şekilde mazlumların yanında zalimin karşısında duruyor.
Bu duyarlı kitleyi arkasına alan ve toplumları yönlendiren hâlâ Yahudilerin emrine girmemiş olan varsa duyarlı medya kuruluşları, think tank kuruluşları, sporcular, sinema sektörü, yönetmenler, film yıldızları, sanatçılar, etkin bürokratlar (Bilgi İşlem Daire başkanları, İstihbarat şefleri vb.) süreci başlatıp İsrail devletini ve ardından Amerika'yı ve İsrail'e destek veren diğer etkin başkanları dünya milletleri önünde suçlu ilan edebilirler.
Birleşmiş Milletlerin yaptığı son oylamada da görüldü ki, 193 üyeli BM Genel Kurulunun Özel Acil Filistin oturumunda; 45 "çekimser" ve 14 "hayır" oyuna karşı ateşkes 120 oyla kabul edildi.
Bu olumlu rüzgârla yazarlar, akademisyenler, dünyada hatırı sayılır kuruluşlar kampanya başlatabilir.
Hem İsrail yöneticilerinin savaş suçlusu olarak yargılanmasına hem de acilen barışın tesis edilmesine hizmet edilebilir.
Olması gereken Yahudilerin Filistin topraklarından def olup gitmesi ama şuanda bunu dillendirmenin bir geçerliliği yok maalesef.
İki devletli çözüm için ne gerekiyorsa yapılmalıdır.
Bazen her şeyi devletten beklememek, devlet yöneticilerinin elini güçlendirecek adımların atılması gerekiyor.
İsrail'in her şart ve koşulda savaş suçu işlediği vurgulanmalı bunun üzerinde gece gündüz konferanslar yapılmalı, televizyon programlarıyla halk bilinçlendirilmeli, gazete köşelerinde konu işlenmeli…
Filistin devletinin ve mazlumların haklılığı tüm dünyaya haykırılmalı…
NATO Zirvesinin Zırvalayanları
Konyalı Kırmızılı Kadının Yüzümüzden Çıkardığı Maske
AK Partililer de AKP’liler de Yanlış Yapıyor- 2
AK Partililer de AKP’liler de Yanlış Yapıyor
Mezuniyet Törenleri ve İkiyüzlülüğümüz
Ölüm Güzel Şey
Kadın eve kapanırsa aile kurtulur mu?
Zorunlu Eğitimi Kaldırdıktan Sonra Ne Olacak?
Yanmaz, yapışmaz muhalefet
Muhalefet neden tepetaklak gitmiyor?