Böyle çılgınlık görülmedi
AMAN BALIKLAR ÜRKMESİN, AMA…
Görgüsüzlüğün göstergeleri
TRAFİK SORUNUN ÇÖZÜMÜ İŞTE BURADA!
AYASOFYA’DAN TÜM DÜNYAYA...
“Hayatın Masası”
GÖĞE BAKALIM
Konya raylarla geleceğe taşınacak
Stresten Nasıl Kurtuluruz?
Efsanelerin Yemişi
Göztepe’nin Hesaplarını Tunahan Bozdu
Linç Edilen Hekim ve Sessiz Çoğunluğun Feryadı
Teknolojinin Bizden Aldıkları
Kripto para piyasaları bir oyun alanı değildir
İNSAN İÇİN ANCAK ÇALIŞTIĞININ KARŞILIĞI VARDIR
ASIRLIK ÇINAR ALTINDA AKŞEHİR
İç sahada alınan net galibiyet
Rakamlarla Otomobil Piyasası
BASIN DİLİ
Türkiye'nin DEAŞ'e ciddi ciddi silah gönderdiğini düşünen bir kitle var ülkemizde.
Bunlar öyle FETÖ'cü falan da değil ha!
FETÖ'yle yolları hiçbir zaman kesişmemiş tipler.
Hatta düne kadar FETÖ'yü Müslüman zannedip ondan nefret eden kişiler.
Tabii sonraları FETÖ'nün islamla, Müslümanlıkla, dindarlıkla ilgisinin olmadığı ortaya çıkınca;
"Ha bunlar da bizdenmiş” diyerek FETÖ ile yan yana gelmekten çekinmeyen tipler.
FETÖ ülkemizi işgal girişiminde bulununca da, bu birlikteliği pekiştiren, resmileştiren tipler.
Bunlar inadına da olsa, muhaliflik adı altında da olsa Türkiye'nin DEAŞ'e MİT Tırlarıyla silah gönderdiğini düşünüyorlar ve bu düşüncelerinden de geri adım atmıyorlar.
Şimdi sokaklara düşmüşler meclise bomba yağdıran hain askerin babasını da yanlarına alıp, "adalet” istiyorlar!
Evet, adalet istesinler!
Adaleti herkes istesin!
Adalet istemeyen, adalet isteyenleri hazmedemeyenler de adaletsiz bir toplum istiyor gerekçesiyle ceza bile alsın!
Ama hiç kimse çıkıp da Amerika'nın, İsrail'in, Pensilvanya ayısının oyununa gelerek Türkiye'yi terör örgütlerine yardım ediyor diyenleri aklama girişiminde bulunmasın!
Bunun vebali çok büyüktür.
Elinde "adalet” pankartıyla heybetli heybetli yürürken tüm Türkiye'nin alay konusu haline gelenlerin amacı Erdoğan ise ki bundan şüphe yok, onların "şaha kalkan at kıçının üstüne düşer” atasözüne de kulak vermeleri gerekir!
Bu ülkede vatansever olan hiç kimse, sever ya da sevmez, ülkesinin liderinin elin gavurunun mahkemesinde yargılanmasını istemez!
Erdoğan'ın kılına zarar gelse ülkeyi değil dünyayı ayağa kaldıracak milyonlarca insan var!
Ümmetin lideri konumuna gelen ve tüm mazlumların ümidi olan bir lideri, yola çıkan uzaktan kumandalı tiplere kimse yem etmez! Arkada oynan tuzak büyük ve bunu feraset sahibi herkes görüyor!
Herkes aklını başına devşirsin.
Pensilvanya güdümüne giren, porno kasetleriyle işbaşına gelen bu heybetli yiğitler Erdoğancı değil Türkiyeli olsunlar!
Milli pencereden bakan herkes bu oyunu görüyor ve sadece anlamak istemeyenler salağa yatıyor. Salağa yatmayı, görmezden gelmeyi de, Erdoğan gidecek ülke bize kalacak sanıyorlar.
Adamlar ülkeyi işgal edecekler bunlar Erdoğan'sız Türkiye için sözüm ona "adalet” yürüyüşünde…
Görgüsüzlüğün göstergeleri
Laik hutbe verelim
Bağırarak suç bastırmak
Muhaliflerin sevdiği rakip siyasetçi
Yanlış tercih heba eder yılları
Teröre gerçekte kimler karşı?
Lider dediğin hakaret eder!
Ülkeyi soyanlar rahatsız
Omurgasız şımarıklar
Sınavları kaldırma gücümüz yok mu?