DOLAR
45,488 TL
EURO
53,252 TL
STERLİN
61,650 TL
GRAM
6.844 TL
ÇEYREK
11.246 TL
YARIM
22.287 TL
CUMHURİYET
44.300 TL

Trump’tan “Hürmüz Boğazı’’ açıklaması

 Trump’tan “Hürmüz Boğazı’’ açıklaması
ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın Hürmüz Boğazı’ndan petrol tankerlerinin geçişine yeterince izin vermediğini belirterek, “Bu, aramızdaki anlaşmaya aykırı” dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, sanal medya hesabından Hürmüz Boğazı konusunda açıklamada bulundu. Trump, "İran, petrolün Hürmüz Boğazı'ndan geçişine izin verme konusunda çok yetersiz, hatta bazılarının deyişiyle onursuz bir tutum sergiliyor. Bu, aramızdaki anlaşmaya aykırı” ifadelerini kullandı.

Trump, konuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamasında ise İran'ın Hürmüz Boğazı'ndan geçen tankerlerden ücret aldığına yönelik haberler olduğunu söyleyerek, "Öyle olmasa iyi olur; ancak eğer ücret alıyorlarsa hemen buna son verseler iyi olur” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: DHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER